Street style

Шик дамски обувки за всеки повод

obuvki

11 шик летни комбинации дрехи със златисти дамски обувки за всеки повод.

Малко повече блясък винаги привлича вниманието, но ако си мислите че златистите обувки могат да се носят единствено с официални рокли, значи грешите. Може лично да се убедите от снимките в галерията по-долу, че този цвят се съчетава успешно с почти всички комбинации от дрехи – с къси панталони, рокли, поли или дълги класически панталони и винаги да изглежда прекрасно. Това автоматично прави златните обувки подходящи за всеки повод – за работа, за среща, за вечеря или за разходка. Искате конкретни доказателства, защото не вярвате в тяхната практичност? Разбира се.

Шик летни дамски обувки за всеки повод

obuvki

Удобните дамски обувки с равни подметки в златист цвят са идеално допълнение към всяка шик визия за топлите дни.  Те са леки, удобни и правят краката сякаш обути в блестящи бижута. Изглеждат много елегантно с панталон, а за по-модерен и стилен външен вид, може да сложите и златни аксесоари – гривни, пръстени, колиета, обеци.

Златни дамски обувки за лятото

obuvki

Едни красиви официални обувки в златист цвят са подходящо съчетание към повечето абитуриентски рокли. Пищните модели на повечето бални рокли обикновено изискват не по-малко разкошни аксесоари, а какво по-приказно за бала от едни златни елегантни обувки?

obuvki

Подобни високи обувки на платформа са удобни за разходка и допълват чудесно всеки тоалет, защото освен комфорт предлагат и добра визия. Те вдигат нивото на тоалета от раирана риза и макси пола.

obuvki

Стилна и модерна комбинация от флорална пола с топ в пастелен цвят, съчетани със златни дамски обувки.

obuvki

Златните обувки с каишки на глезените са подходящи и за вечерни рокли. Съчетанието с чанта клъч е много подходящо.

летни обувки

Модерното кралско синьо също може да се съчетае идеално с подобни обувки на висок ток. Непременно си вземете рокля с дантела.

obuvki

obuvki

obuvki

obuvki

източник:fashiondivadesign.com