Мода и Стил

7 начина да изглеждате по-слаби

kak da izlglejdame po slabi

За повечето от нас битката с килограмите често се оказва един безкраен и мъчителен процес. Не всеки може да се подложи на строги режими на хранене и има достатъчно време да се отдаде на редовни фитнес тренировки. Същевременно, обаче искаме да изглеждаме дори с една идея по-слаби, излизайки навън. Е, има няколко начина, с които може да се постигне визуална илюзия за по-стройна и слаба фигура. А ето и какво имаме в предвид:

Как да изглеждаме по-слаби?

kak da izlglejdame po slabi v cherno

Дрес код: черно

Използването на един цвят за подсилване на визуалната илюзия е най-старият трик и то с основателна причина – помага за създаването на дълга вертикална линия. Носенето на черно от глава до пети е най-ефективната и вечна опция за създаване на по-тънък силyет. Други по-тъмни нюанси също могат да стоя добре, като тъмно синьо, бордо и зелено. При избора на монохромен аутфит избягвайте бледите нюанси като бежово.

 

 

cherni obuvki na tokcheta

Избирайте токчета с нисък разрез

Всъщност, става дума за предната част на обувките. Когато тя е почти до пръстите на краката оптически издължава, особено, ако е в съчетание с поли, къси панталонки и рокли. Говорейки за токчета, дори и ниските им вариации повдигат тялото и правят цялата визия да изглежда по съвсем друг начин. Най-добрият вариант са острите обувки с тънки токчета, но не всяка от нас може да се чувства добре и удобно в тях. Ако това очевидно ви причинява дискомфорт, то ниските остри обувки са чудесен заместител.

kak da izlglejdame po slabi

Тънки колани

За да изглеждате по-слаби добавете малки тънки колани към роклята или туниката си, които да подчертаят естествената талия по най-стилния начин.

 

 

visoka taliq

Кажете „да“ на по-високата талия

Високите талии имат лоша слава, но когато се носят правилно, те могат да измамят окото да мисли, че сте по-слаби, като удължат долната част на тялото. Най-подходящи за тази цел са леко повдигнатите слим дънки до глезена. Не забравяйте да направите по-високата талия видима чрез избор на подходящ топ. Един съвет: Не избирайте дрехи с много висока талия, придържайте се към среден вариант.

 

maksi poli

Mакси поли

Това е често срещан моден мит, според който по-сочните жени не могат да носят поли и панталони до земята. Това за щастие се оказа напълно невярно. Всъщност, добре изрязана макси пола може действително да направи външния вид да изглежда удължен и слаб. Изберете макси пола, която да следва дължината на тялото ви, което ще създаде дълга вертикална линия (откажете се от всичко с плисета, обемисти джобове и твърде много пластове). Нагоре заложете на тениска и късо кожено яке или къса тъмна блуза. Също така се уверете, че дължината на полата не е много дълга и ще можете да вървите без да се спъвате.

kak da izlglejdame po slabi

Вертикални линии

 

Вторият по-стар трик са вертикалните линии, които ви карат да изглеждате и по-високи, тъй като оптически издължават силуета. Освен това стоят много стилно..

poli moliv

Малки тънкости

Ако искате да изглеждате по-слаби, то със сигурност трябва да знаете няколко трика, с които да намалите визуално нежелания обем. Например, избягвайте да носите 7/8 панталони, плисета и поли под коляното. Вместо това, заложете на прави тъмни дънки с дължина до глезена и дори малко по-дълги. Залагайте на повече на черно или тъмно синьо. Ще засилите ефекта, ако ги съчетаете с токчета, боти или равни остри обувки. Нагоре, опитайте да съчетаете с по-дълги ризи, блейзъри или пуловери, но не овърсайзд. Що се отнася до носенето на поли, то тип молив и A-образните до коляното варианти са най-подходящи.