Мода и Стил

Абитуриентски рокли Leticia by Charlino

abiturientski rokli leticia by charlino

Абитуриентски рокли Leticia by Charlino.

Балната рокля – несъмнено най-пленяващата и будеща трепети част от подготовката за абитуриентския бал на всяко момиче. Идеите и проекциите в съзнанието й в повечето случаи започват да се формират още от ранен етап в гимназията, а мечтите и очакванията за този ден се засилват с всяка изминала година, доближавайки се все повече до желания ден. Изборът на абитуриентска рокля обикновено се оказва много труден, което се дължи на редица фактори – модел, цвят, телосложение, колебания и т.н.

Има много източници на вдъхновение, когато става дума за дизайн на рокли за бал. И все пак, най-сигурно е да разчитате на съветите на професионалистите относно индивидуалните решения. Нашият съвет е да потърсите мнение на дизайнер, който да ви насочи към правилния избор за бална рокля, с която да бъдете принцесата на нощта. За радост в България има такива талантливи хора и именно творенията на една от тях ще ви представим и препоръчаме. Това е една нова колекция абитуриентски рокли за дръзките и модерни млади дами, които искат да изглеждат привлекателно и зашеметяващо на своя бал.

Абитуриентски рокли Leticia by Charlino

dizainer parvoleta chavdarova Leticia by Charlino

С радост можем да кажем, че на родния ни пазар вече има изключително добри дизайнери с отличителен вкус и стил, които ни предлагат прекрасни предложения за подобни официални поводи. Дизайнерът Първолета Чавдарова – Летиция е едно от тези лица, което фокусира вниманието си върху качеството и детайла на всяка една от своите абитуриентски рокли. Висококачествените материи, фината изработка и стилният дизайн са неотлъчна част от модна линия Leticia by Charlino. Предложенията й за бални рокли вдъхват същевременно нежност и самочувствие, крехкост и сила, много нежност и забележима харизма. Изборът ви именно на Leticia by Charlino на рокля за бала ще оправдае времето, прекарано в очакване на този момент, придавайки му един блестящ завършек с една незабравима рокля.

abiturientski rokli leticia by charlino

abiturientski rokli leticia by charlino

abiturientski rokli leticia by charlino

abiturientski rokli leticia by charlino

Inline
Inline