Мода и Стил

Beach style – новият street style за лятото

beach-style-plajni-vizii

Beach style – новият street style за лятото.

Докато през другите сезони ви показваме всевъзможни комбинации за аутфит, вдъхновени от стрийт стила, то за лятото решихме, че най-актуален е този, който е вдъхновен от морето. Beach style или как да изглеждаме добре на плажа с атрактивна плажна визия. Подбрали сме 20 от най-добрите плажни аутфита на модни блогъри, от които можете да почерпите идеи за предстоящата ви почивка. Ако все още не сте се снабдили с бански, то хвърлете един поглед на тенденциите при банските за 2016. През последните години се забелязва нов тренд, а именно цял бански. Много красив и атрактивен, с него ще съберете погледите на плажа. Единственият недостатък е разликата, която ще получите след като се сдобиете с тен. Важното е да се чувствате удобно и да се наслаждавате на слънчевите лъчи, независимо от това какъв дизайн е вашият бански. Заредете се с добро настроение, много усмивки и потегляйте към морето!

Beach style – плажни визии и аутфити

beach-style-plajni-vizii-12

Класическата комбинация за beach style е бяла ленена риза и къси дънкови панталонки. Няма как да сбъркате, ако заложите на тези два айтъма в плажната си визия. Често се чудим какво да облечем за плажа, но това е най-лесният и същевременно най-универсалният начин, с който ще изглеждаме добре и ще се чувстваме добре. Добавете и малко аксесоари – чанта през рамо, плажна шапка, слънчеви очила, малко бижута в бохемски стил и разбира се – разхлаждаща напитка!

Beach style – новият street style за лятото и плажа

beach-style-plajni-vizii-9

Парео за плажна визия е другият вариант за чудесен beach style. Повечето са от прозрачни материи, които разкриват част от тялото по закачлив начин. Дълги или къси – ще ги намерите в различни дължини, материи и цветове. Направете хармонична комбинация между банския, пареото и плажната чанта, с която да изглеждате и да се чувствате добре на плажа. Разгледайте и останалите идеи за beach style, включващи плажни рокли, къси панталонки с висока талия, кроп топове и т.н.

beach-style-plajni-vizii-1

beach-style-plajni-vizii-2

beach-style-plajni-vizii-3

beach-style-plajni-vizii-4

beach-style-plajni-vizii-5

beach-style-plajni-vizii-6

beach-style-plajni-vizii-7

beach-style-plajni-vizii-8

beach-style-plajni-vizii-10

beach-style-plajni-vizii-11

beach-style-plajni-vizii-13

beach-style-plajni-vizii-14

beach-style-plajni-vizii-15

beach-style-plajni-vizii-16

beach-style-plajni-vizii-17

beach-style-plajni-vizii-18

beach-style-plajni-vizii-19