Мода и Стил

Идеи за празнични тоалети за Коледа и Нова година

идеи

Искате да изглеждате ослепително на партито за Коледа или Нова година, но нямате идеи какво да облечете? Спокойно си отдъхнете, защото: първо – се намирате в същото положение като 90% от жените и второ – имате на разположение предложенията на една от най-известните модни блогъри в света –  Мика Джанели. Със своя  безупречен минимализъм от висока класа, тя е вдъхновение за милиони жени по света. Доверете се на най-стилнaта блогърка на Южното полукълбо, за да изглеждате зашеметяващо и да се чувствате сек*и.

Идеи за празнични тоалети за Коледа и Нова година

идеи

Съвременният и неподражаем модернистичен стил на Мика успя да я превърне във вдъхновение. Монохромните визии са нейната запазена марка, както и металическите отблясъци и изделията от кожа. Аксесоарите, които поставя, са малко, използвани като допълващ акцент на визията и внимателно подбрани според стила на тоалета и настроението, което носи. Успехът на екзотичната красавица се крие в това, че освен блогър, тя е стилист и модел. Сполучливите й комбинации дрехи създават образ на привлекателна, уверена и стилна жена, която е смела и сигурна в своята женственост. Ето защо може да й се доверите напълно, когато искате да изглеждате ослепително и незабравимо, да обръщате главите на мъжете и на жените след себе си.

идеи

Когато става дума за зимни празници като Коледа и Нова година, бляскавите материи са за предпочитане. Те изглеждат празнично и в унисон с обстановката и цялата новогодишна или коледна украса наоколо.

Дългите вечерни рокли са винаги добра идея за зимните партита. Те изглеждат достатъчно елегантно, официално и описват извивките на женското тяло по интригуващ начин.

идеи

Ако искате да избягате от очакваните официални рокли, може да покажете своя моден усет и стил, като заложите на нещо неочаквано, различно и много предизвикателно като дълъг гащеризон от кадифе с дълбоко деколте. Със сигурност никой от присъстващите на партито няма да може да откъсне очи от вас.

идеи

Късите рокли с презрамки не са само за топлите дни. Особено, когато са в неочаквани за сезона цветове. Ето още един начин да се отличавате от всички останали в помещението. Комбинирайте с топло палто отгоре, което да допълва роклята. Не се страхувайте да станете център на вниманието, защото го заслужавате.

идеи

Имаме идеи и за по-разчупени тоалети като например кроп топ с дълга пола с дълбока цепка. Комбинацията между блестяща материя в едната част от облеклото, туширана с друга в неутрален цвят, създава празнично и красиво съчетание на дрехи.

идеи

Може да изглеждате и нежно като симбиоза между ангел и принцеса, ако изберете подобно облекло. Разгледайте и останалите идеи за празнични тоалети в галерията снимки по-долу, сред които да намерите вдъхновение за идеалното облекло, с което да посрещнете идните весели празници. Разбира се, съобразете температурите в помещението в което ще се състои партито, обстановката, начина на придвижване до там и възможността да смените обувките си на място, за да изглеждате и да се чувствате комфортно.

идеи

идеи

идеи

идеи

идеи

идеи

идеи

идеи

идеи

идеи

идеи

идеи

идеи

идеи

идеи

идеи

идеи
идеи

идеи
идеи

идеи

идеи

идеи