Мода и Стил

Къси абитуриентски рокли

къси абитуриентски рокли

Ако все още не сте се насочили към определен модел бална рокля, ето ги и нашите предложения за къси абитуриентски рокли. Те са подходящи за момичета със стройни фигури и красиви крака. За да сте сигурни, че сте се спрели на най-правилната кройка и модел е добре да изпробвате различни, докато не намерите своята. Надяваме се със снимките по-долу да ви бъдем от полза.

Къси абитуриентски рокли – феерия от цветове и кройки

къси абитуриентски рокли

Как да изберете своя модел сред многото къси абитуриентски рокли? Въпрос, който много момичета си задават. Препоръчваме ви да започнете да разглеждате списания и модели поне 4-5 месеца преди бала. Можете да откраднете малко вдъхновение и от червения килим. Там винаги има нещо интересно, което да ви насочи. На каквото и да се спрете, закупете своята рокля поне 4 седмици преди бала. Така, ако се наложи да се коригира нещо, ще имате време да го направите. Фокусирайте се върху това каква форма има вашето тяло. То може да бъде ябълковидно, крушовидно, тип „пясъчен часовник“ или тип „ваза“. За всяко тяло има различна дреха, дължина и кройка, която му подхожда. След определянето формата на тялото, изборът на рокля става доста по-лесен.

Къси абитуриентски рокли – какъв цвят да изберем

къси абитуриентски рокли

 

 

Избирайки цвят при къси абитуриентски рокли е много важно решение. Всеки цвят носи определено настроение и излъчване. Важно е да го съобразите с цвета на кожата си и с темперамента, който носите в себе си. Ако изберете например ярко червено, негласно ще кажете, че искате да сте в центъра на вниманието, че сте смела и огнена личност. Ако се спрете на синьо ще излъчвате увереност. Розовото и цвят шампанско символизират забавление. Освен с темперамента си, трябва да се съобразите и с цвета на косата си, прическата, цвета на очите и формата на лицето. Например, момичета с дълга кестенява коса и кафяви очи, трябва да избягват жълтия цвят. Повече примери за модели на рокли ще намерите в следващите снимки.

къси абитуриентски рокли

къси абитуриентски рокликъси-абитуриентски-рокли

къси-абитуриентски-рокликъси-абитуриентски-рокли

къси абитуриентски рокли

къси абитуриентски рокликъси абитуриентски рокли

къси-абитуриентски-рокликъси абитуриентски рокли

къси-абитуриентски-рокликъси-абитуриентски-рокли

къси-абитуриентски-рокли

къси-абитуриентски-рокликъси абитуриентски рокли