danki

Как да носим дънки в офиса, за да се чувстваме удобно и да изглеждаме професионално?

Любимите ни дамски панталони от деним съществуват в разнообразие от кройки и цветове, което ни дава възможността да ги комбинираме по различен начин и да носим често в ежедневието, защото се чувстваме комфортно в тях. Те са предпочитана дреха за разходка, среща и развлечения – а защо да не можем да ги носим и на работа? Всъщност, все по-малко места държат на строгия дрескод и ако успеете да ги съчетаете правилно, може да ги носите и като работно облекло. Вижте как е възможно да изглеждате като истински професионалист в офиса, докато се чувствате удобно и уверено в своите  шик дамски дънки.

Как да носим дънки в офиса

danki

Практичността на любимите дънки ги прави подходящи за носене както за работа, така и за след работно време. Ако имате уговорена среща след работно време е необходимо само да обмислите функционалността на визията си. Изисканият блейзър, с който ще изглеждате зашеметяващо в офиса, скъпото колие и стилната чанта ще издигнат нивото на аутфита ви, а когато искате да изглеждате по-кежуъл след края на работния ден, може лесно да навиете крачолите и да свалите блейзъра. Това автоматично ще промени силуета ви.

С дънки на работа в офиса

danki

Бялата риза си остава вечната класика, така че винаги може да разчитате на нея, когато става дума за работно облекло. За щастие тя се съчетава толкова добре с чифт скини дънки, а обувките на висок ток и дамската чанта с дръжка само ще подсилят строгото излъчване, което искате да постигнете с визията.

danki

Може да изглеждате като истинска французойка, ако заложите като френските момичета на черни скини черни дънки, които да комбинирате с шикозен блейзър, колан и бял топ. Не забравяйте и красивите аксесоари – впечатляваща дамска чанта и обувки на висок ток.

danki

danki

дънки

дънки

дънки

дънки

дънки

дънки

дънки

дънки

дънки

дънки

източник:fashionstylemag.com