Мода и Стил

Класически цветови комбинации за перфектна визия

cvetovi kombinacii

Вечните комбинации на цветове, които се съчетават идеално помежду си.

Несъмнено всички жени искат да изглеждат красиви, стилни и ярки през цялата година, но понякога е трудно да намерят правилните цветови комбинации за целта. Нашият външен вид е ключът към успеха, така че е важно винаги да изглеждаме и да се чувстваме добре. Ето защо ви представяме малки подсказки, които ще ви помогнат да намерите как да изберете най-правилните цветове в облеклото си. Внимавайте добре в картинките!

Класически цветови комбинации за перфектна визия

klasicheski cvetovi kombinacii

Цвят горчица

Този цвят се съчетава добре с кафяво, шоколадово, дървесно, жълто и бежово. За да създадете класически външен вид, може да добавите основни тонове като бяло или черно към визията си.

kak da suchetaem cvetovete na drehite

Бял цвят

Бялото се комбинира лесно с останалите цветове. С червено, синьо и черно изглежда особено поразително, но за ежедневните тоалети използвайте красиво съчетание с кафяво и пясъчно. Тази комбинация е запазена и за бизнес стила.

kak da suchetaem cvetovete na drehite

Марсала

Невероятно красивият цвят носи името си от сицилианското вино. Лесно се комбинира с останалите цветове, но за перфектни резултати го съчетайте с класическото трио – черно, бяло и сиво. Също така може да добавите към него млечно, бежово и цвят на кафе.

kak da suchetaem cherveno

Червен цвят

Ако облечете червени дрехи се подгответе да бъдете в центъра на вниманието. Този цвят е подходящ за самоуверените хора. Класическата му комбинация е с черно, но изберете дрехи, които показват тази цветови комбинации на големи сектори. Например, съчетайте рокля в черно и бяло с черен клин и червено палто.

cvetovi kombinacii za drehi

Пастелни тонове

Не се страхувайте да правите цветови комбинации с пастелите. През тази година те ще бъдат предпочитани, защото цветовете на 2016 според Pantone са розов кварц и бледа лавандула. Настъпващата пролет и предстоящото лято обещават да са много нежни и сантиментални с такива дрехи.

vidove cvetovi kombinacii

Сиво

Сивото не е скучен цвят. Той е идеален за основен на всеки офис стил облекло, но не е препоръчително да сте в него от глава до пети. Добре би било да го комбинирате със зелено, защото сивото се съчетава с всеки негов нюанс – от мента до зехтин.

kak da suchetaem rozovo

Розово

Носете розови дрехи, за да постигнете женствен и деликатен външен вид. Този цвят се съчетава добре с бяло, бежово, светло синьо, кафяво и синьо. С розово се правят най-благоприятните комбинации – с бяло, например,  към него в тоалета можете да отидете на работа или бизнес среща

cvetovi kombinacii za drehite

Дънки

От дълго време комбинацията на различни стилове деним са много популярни, особено напоследък. Съчетавайте спокойно дънковите дрехи една с друга, но спазвайте единственото правило: нюансите им да са различни. Облечете, например, тъмни дънки с по-светла риза.

В частност синьото е сред най-аристократичните цветове в палитрата и се съчетава добре с бяло, бежово и слонова кост. Може също така сполучливо да го комбинирате с жълто, кафяво и червено.

kak da suchetavame cvetovete na drehite

Морски стил

Коко Шанел започва да носи моряшки костюм още през 1930-та, а тъмно сините райета са все още сред актуалните тенденции сред принтовете. Цветовете на морската тема са бяло, синьо, черно и червено. Дизайнерите съветват да добавите златни аксесоари към тях, за да създадете изискан имидж.

 

източник:architecturendesign.net

Inline
Inline