миди пола

15 стилни и шик готови комбинации с миди пола за пролетта и лятото.

Елегантните поли с дължина до и под коляното са любими за дамите около 25-30 години. Освен, че прикриват пищността на бедрата, те фиксират талията и създават чудесен силует. Разкроените миди поли трябва да бъдат най-добрите ви приятелки през топлите дни, защото са много класни и шик дрехи. От модели с принтове до монохромни визии, вие може да ги откриете в различни цветове или шарки, така че няма да имате затруднения, за да намерите тази, която подхожда най-много на стила ви. За повече вдъхновение разгледайте тези предложения, които модните блогъри ви предоставят в галерията по-долу. Със сигурност ще намерите по нещо за всеки повод и вкус.

Стилни и шик комбинации с миди пола за пролетта и лятото

миди пола

 Кроп топ с паднали ръкави ще срещате все по-често по улиците през топлите дни. Това е сигурен залог за модерна и секси визия заради разголените рамене и коремче. Флоралните мотиви също ще бъдат много носени през пролетта и лятото, така че миди пола с цветя би била едно идеално решение.

миди пола

Когато съчетавате миди пола, трябва да съобразите добре горната част на облеклото си. Ако изберете монохромна пола, заложете на топ с шарки. Не прекалявайте с комбинирането на принтовете, за да не се получи прекалено пъстра, клоунска визия. Но ако изберете тоалет от горна и долна част в един и същ принт, може да се получи много шик и впечатляваща комбинация.

миди пола

За офис визия може да съчетаете миди пола с риза.  Тя може да бъде както бяла, така и в друг свеж цвят, който се съчетава с шарките в десена на полата. Добавете елегантни обувки на висок ток. Така ще имате стилен и удобен тоалет за работа.

миди пола

Комбинацията от кроп топ с миди пола е класика и е сред тенденциите, които остават вече няколко години. Еднаквите щампи създават впечатление за цялостен ансамбъл, който е добре да съчетаете с аксесоари в неутрални тонове.

миди пола
миди пола

миди пола
миди пола

миди пола

миди пола
миди пола

миди пола

миди пола

миди пола

 

 

източник:fashiondivadesign.com