Versace prolet-lqto 2015Versace пролет-лято 2015 е пряко отражение на скорошните преживявания на Донатела. Изчистени линии и силуети, смели цветове и без добавени украшения. Това е една от най-силните колекции на дизайнера от много време насам. Тя не се спря върху вечерни дълги рокли, защото ги показа по време на Houte Couture шоуто си в Париж. Вместо това, Донатела се спря на ежедневни визии и прекрасни къси коктейлни рокли на сребристи геометрични ленти. Това е една революционна колекция за историята на гигантската модната къща, която повлия и на бъдещите колекции на Versace.

Визиите от Versace пролет-лято 2015

Versace prolet-lqto 2015“Тя представлява едно ново и свежо Versace, което е съвременно, чисто и силно. Това е визията на Versace, която жените носят сега и ще носят в бъдеще “, каза Донатела Версаче за абсолютно потресаващата Versace пролет-лято 2015 колекция, която е част от абсолютно страхотната гама от модни ревюта, представени в Милано през септември миналата година. Колекцията започва с поредица от изцяло черни тоалети с едва забележими черни и бели цветови комбинации и съвременни дизайнерски решения, като асиметрични подгъви за полата и изрязани силуети на върха с Versace шарка, която рамкира дрехите. Освен тях, на модния подиум се виждат и по-разнообразните алтернативи на тези проекти, идващи с прави панталони с кроп-топове плюс костюми от две части – сако и пола, и обувки с отворени пръсти в тон с тоалетите – просто перфектно!

На подиума на  Versace пролет-лято 2015

Versace prolet-lqto 2015Прозрачността играе главна рокля при всички изцяло черни визии, последвани веднага от изцяло бели и бързо сменени със сладки цветове. Светлорозовите алтернативи не могат да бъдат пропуснати от списъка ни за пролетен шопинг. След като Донатела погали погледа ни с пастелните цветове, следва да ни хипнотизира със следващия кръг ултра-иновативни тоалети, които са лазерно изрязани кожени парчета в изцяло черно или бяло. Горгоната на Versace този път е преобразена в по-уорхолска реконцептуализация. И продължавайки в духа на поп-арта, Донатела изкара на сцената и ултра-цветните си тоалети в искрящите й брокатени цветове на червено, сребристо, златисто и лилаво.

Versace prolet-lqto 2015

Versace prolet-lqto 2015

Versace prolet-lqto 2015

Versace prolet-lqto 2015

Versace prolet-lqto 2015