Ревюта

Versace есен-зима 2015 прет-а-порте

Versace esen zima 2015

 Моделите на Донатела винаги са били много моментни и пряко свързани с бързото ежедневие и най-вече с посоката, в която се развива света. Най-важното е настоящето. За Versace есен-зима 2015 дрехите са ефективна интеграция на миналото на Versace с дигиталното настояще и евентуално бъдеще на компанията, което според слуховете ще се пуска за първичното публично предлагане. При подобна ситуация трябва да покажеш, че си в цветущо здраве – нещо, в което Донатела успя да убеди публиката си. Многото продукти на модната сцена за Versace есен-зима 2015 са обещаващи за един цветен и лъскав студен сезон – огромни колани, пластмасови очила, огърлици изписващи на вратовете на моделите гръмко името на марката и всичко това в изключително ярки и агресивни цветове.

Какво видяхме на подиума на Versache есен-зима 2015

Versace esen zima 2015

Колекцията Versace есен-зима 2015 изглежда е взела голяма част от своето вдъхновение от дигиталната епоха, в която сме влезли. Обръщайки се към основите на кодирането и социалните медии, за да се създаде шоу, което ще смае и остави огромно впечатление на присъстващите, както и на Versace феновете. За наша голяма радост, детайлите от модното шоу на Versace Couture от Седмицата на висшата мода в Париж са се прехвърлили върху тази конкретна колекция представена на миланската модна сцена. И ние на ново се влюбваме в тези асиметрични форми. Едноцветни дълги ботуши в зелено, червено и жълто достигащи до бедрата под рокли, мини поли, палта и А-образни пончота. Сакралното лого на марката бе представена, чрез пречупените гръцки орнаменти по блузите, роклите и чорапогащниците в колекцита.

Новата ready-to-wear колекция на Versace

Versace esen zima 2015

Вечерните рокли са къси с вплетени в самата им тъкан букви. Логоманията на Versace е детайлизирана като поставени парчета на пъзел. Има няколко кожени визии с името на марката изписана на тях, както и включително пола тип молив пристегната с колан на кръста и яке с жълти детайли и жълт пуловер отдолу. Донатела Версаче определено обича да добавя ясно изразени силуети, в това число и един костюм с панталон и с нищо отдолу, акцентирайки на по-дълбокото остро V-образно деколте. Тези черти се появяват върху много рокли и много ансамбли с някой ярък детайл, което да довърши визията.

Versace esen zima 2015

Versace esen zima 2015

Versace esen zima 2015

Versace esen zima 2015

Versace esen zima 2015

Versace esen zima 2015

Versace esen zima 2015

Versace esen zima 2015