Ревюта

Колекцията на Moschino Resort 2016

moschino resort 2016 reviu

Този предстоящ сезон на Moschino Resort 2016 със сигурност има най-дългия срок на годност. Всички модни къщи и дизайнери знаят това, но също така се знае, че точни тези дрехи са създадени, за да се продават добре. Джеръми Скот на Moschino е взел това присърце и е създал колекция, която използва по безсрамен начин всички дрехи на дребно, включително рокли, които приличат на етикети за разпродажба, разписките се превръщат в принтове на черните рокли, които имат информация за магазина и собственика, или пък транзакции, които варират в четирицифрени суми. За Moschino Resort 2016 колекцията може да се каже, че е интересна модна линия, която пасва на марката Moschino, поне на това, в което Скот я е превърнал.

Визии от Moschino Resort 2016

черно-бял костюм с пола

Скот е създал една колекция, която по-скоро изглежда като една вътрешна шега в света на модата. Той, както обикновено, се е насочил към визуалното, естетическо удоволствие, смелите нагласи и невероятно несериозните дизайни. Това е една страхотна промяна от великолепните, но търговски неща, които дизайнерите избират, за да си направят продажбите. Джереми използва иронията, като своя суперсила и успява да създава едни забавни и запомнящи се колекции. За най-новата предстояща женска кампания моделът е Кейти Пери, а марката ще отвори нов водещ магазин в Сохо. Скот мисли за тези нови проекти, по-специално за магазина и изглежда е намерил вдъхновение точно от него.

Moschino Resort 2016

червена рокля

Червената рокля с надпис SALE и добавените червени обувки е една от любимите ни визии от Moschino Resort 2016 колекцията. Зигзагообразният пуловер, който крещи ½ OFF, също улавя вниманието и е запомнящ се. Можем да си представим само инфарктните погледи на минувачите, ако носим тези визии из града. Но отстрани ще изглежда много добре роклята с надпис – Moschino Mastercard с чантата с формата червено кожено яке и ресни. Колкото и да са забавни това са неща, създадени да се продават добре, едновременно с това подигравайки нашия капиталистически свят.

оранжева рокля

 розова рокля

черна рокля с бяло

червени къси панталонки с черен кроп топ

рокля с принт на обувки

розова рокля с златисти вериги

черна рокля от шифон

черна дантелена рокля

 дълга черна елегантна рокля

кроп топ и пола в черно бяло

цветен костюм

 цветна рокля с шапка

Chanel визия бял костюм

рокля Mastercard

малка черна рокля

Moschino Resort 2016 - черно бяла рокля

moschino resort chervena bluza