Пищността на Dolce & Gabbana Alta Moda Пролет 2015

dolce gabbana alta moda prolet 2015 balet

Alta Moda е Dolce & Gabbana под въздействието на Сицилия, дантелата, Барокът, до някъде и католицизма – всичко това инкрустирано в сияйни диаманти. Всяка колекция е придружена от бижута – също ръчна изработка. Начинът, по който колекцията е презентирана е много анахронична в името на луксозния свят, който Доменико и Стефано създават вече за втора година. Цялата комуникация между клиент и ателие е в пълна хармония. И вместо да направят едно бързо шоу, в коeто да представят дрехите си, всяка тяхна презентация е разпределена в рамките на няколко дни, за да се даде възможност на клиентите да се докоснат до техните визии. В същото време са организирани няколко обеди, вечери и закриващо тържество. Така клиентите на марката се прибират като взимат със себе си цялото вдъхновение, което италианските дизайнери са вложили за Dolce & Gabbana Alta Moda Пролет 2015.

Dolce & Gabbana Alta Moda презентирана в La Scala

dolce gabbana alta moda prolet

За тези, които не са запознати – La Scala е оперен театър в Милано, но не какъвто и да е оперен театър. Сградата е построена в стил неокласицизъм през 1778 година, а на сцената на La Scala са били представени премиерите на величия като Гаетано Доницети, Винченцо Белини, Джузепе Верди, Джакомо Пучини. Разбира се, Стефано и Доменике не биха пропуснали да въвлекат и самия театър в своята колекция. Така балетът на La Scala с хореогафията на танцьора Роберто Боле се персонифицира в Alta Moda Пролет 2015.

Визиите от Dolce & Gabbana Alta Moda Пролет 2015

dolce gabbana alta moda prolet 2015 roklq

Още по време на представянето колекцията, клиентите на къщата са вече избрали какво искат от новите визии на Dolce & Gabbana. След презентацията те си поръчват това, което им е грабнало окото. Представете си, че сте единият процент от този 1 процент, който има почти безгранични ресурси. Някоя, най-вероятно, арабска принцеса или наследничка от семейството на онези руски бизнесмени, които след СССР са успели правилно да си изиграят картите. Въпросът е в какво ще се обличате? За вас магазините по Медисън Авеню и Бонд Стрийт са като „GAP“. Най-ярките визии от парижката висша мода, най-често, са носени от известни личности, на които даже им се плаща за това. Разбираемо е, че с всичките тези средства ще искате да сте необикновени и уникални в облеклото си. Ето за това Dolce & Gabanna Alta Moda е толкова вълнуваща за клиентите си. Това е една изключителни рядка и специална класа, чийто специфична жажда за лукс дизайнерите успяват да утолят. Така те абсорбират комерсиалната и много успешна, но творчески неудовлетворяваща линия D&G в своята основна колекция за прет-а-порте, а Alta Moda е тази изпълнена с техните пищни фантазии и любов към дрехите и моделиерството.

dolce gabbana alta moda prolet 2015

dolce gabbana alta moda prolet 2015 viziq

dolce gabbana alta moda 2015

dolce gabbana alta moda prolet 2015 chervena roklq

dolce gabbana alta moda prolet 2015 la scala

dolce gabbana alta moda prolet 2015 la scala podium

dolce gabbana alta moda prolet 2015 la scala reviu