сив костюм

Сив костюм в ежедневието. Как и с какво да бъде комбиниран?

Аристократичен, изискан и елегантен, сивият костюм е един от стълбовете на ежедневната бизнес визия. Различните тонове на кафявото и черно са класически цветове, които съпътстват сивото. Но и всеки друг цвят, който го съживява и освежава, върви добре с него. Нюансите на сивото са класика и са изключително универсално. Сивият костюм абсолютно заслужава своето място гардероба ви. А комбинирато с различни принтове и аксесоари става много лесно. Няма какво толкова да объркате с него. Може да го комбинирано с червено, тюркоазено, жълто, оранжево, лилаво, черно, бяло и т.н. Един от любимите ни комбинации са светло сив костюм с пастелни цветове на бежово, сметана и праскова.

За вас специално сме подбрали три интересни сета, с които да улесним избора ви за комбинации на елегантния сив костюм.

Сив костюм в ежедневието

сив костюм

СИВ КОСТЮМ С ЧЕРНО ПОЛО

Сивото най-лесно се комбинира с най-неутралният цвят – черното. Загадъчността на цветовете, съчетани заедно, ще ви предадат особена изтънченост. За по-топлите дни, вместо сако, заложете на дълъг елек. Пухкавите чанти ще продължат своята актуалност и през пролетта. Червеното червило е последният щрих от тоалета ви и най-силното ви оръжие, така че, не го забравяйте.

сив костюм

СИВ КОСТЮМ С ЩИПКА ПИКАНТНОСТ

Студените нюанси на сивото могат да бъдат стоплени с произволните цветове на червеното. За да не бъдете скучни само в два цвята, добавете дълбочина към вашият тоалет с тъмно сини аксесоари. Не забравяйте очилата, с които да се предпазите от вече топлите лъчи и разбира се – парфюмът, с който ви разпознават.

сив костюм

СИВ КОСТЮМ ПО ПАРИЖКИ

Оставете сакото у дома. Денят е слънчев и свеж, а вие вече сте се настроили да покорите и последния няколко дена от работната седмица. Заложете на любимото черно-бяло райе. Комбинирайте със сребристи обувки, часовник със сребърна верига и изчистена сива чанта, в която да съберете най-необходимото за оцеляване през поредния работен ден.