Стилът на звездите

Есенните колекции завладяха звездите

есенни колекции емма altuzarra

Есенните колекции от подиума – директно върху звездите

Звездите са привилегировани, това няма как да се отрече. Освен че имат достъп до най-страхотните места по света, те имат и нещо, за което мечтае всяка една простосмъртна жена – най-новите дрехи от най-великите брандове в света. Това са изящни рокли за червения килим, за премиери и партита. Ежедневни визии, с които покоряват света на стрийт стайла и се добират до ОНЕЗИ чанти, по които ние припадаме. И това само защото са красиви, млади и талантливи. Ама че нечестност! И все пак екстраваганзата трябва да е пълна при звездите, защото в средата на лятото те вече са облечени в есенните колекции на модните къщи. Кои звезди са с една крачка пред всички ни, можете да видите долу.

Есенните колекции вече официално облечени

есенни колекции кара

Освен че първа облича възможно най-готините дрехи от модните подиуми, защото, ами … тя си дефилира в тях, Кара Делевин е една от първите, които носят есенните колекции извън модните шоута. Тук Кара е в невероятна черна вечерна рокля по време на Elle style awards 2015 подкрепени от H&M. Косата на топ-моделът е в красиви ретро вълни, а сините и очи са още по-подсилени от опушения черен грим. Аксесоарите са сведени до минимум – един грамаден пръстен и красива нежна огърлица са достатъчни, за да не се натрапват и акцентът да си остане върху красотата на модела.

есенни колекции емили блънт peter pilotto

Красивата актриса Емили Блънт се е снабдила с бяла свежа рокля от  дантела и дълги ръкави на Peter Pilotto. Макар и водеща се от есенната колекция на бранда, роклята си е носеща настроение и е достатъчно цветна, че да може да се носи и през летните вечери. Макар че, каквото и да облече изтънчената прелестница няма как да не изглежда по най-възхитителния начин. Роклята е съчетана с жълти изчистени сандали на висок ток. При грима акцента пада на червените й устни, а косата на Емили е във възможно най-небрежната си форма.

Още визии от есенните колекции

есенни колекции кейт мос burberry

есенни колекции ким кардашян

есенни колекции роузи antonio berardi

есенни колекции сиена милър

есенни колекции алекса erdem

есенни колекции долче габана

есенни колекции елизабет банкс peter pilotto

есенни колекции емилия кларк долче габана

 

Inline
Inline