Street style

Стрийт стайл от котюр седмицата в Париж

стрийт стайл мода париж

Стрийт стайл снимки от Парижката седмица за висша мода

За пореден път стрийт стайл фотографите успяха да ни снабдят със страхотни снимки от Седмицата за висша мода от Париж. Пред обективите им застанаха едни от най-известните модни блогъри и стилисти с неотразимите си тоалети от най-новите колекции на брандовете, за които старателно се бяха подготвили. Красиви, цветни и иновативни визии завладяха парижките улици и отново доказаха, че има защо френският град да се води столица на дизайна и модата. Красивите стилови икони бяха предпочели да се появят облечено предимно в рокли – нежни и летни. Многопластието и тежките материи ще бъдат облечени след месец, когато са готови дизайнерите с пролетните си колекции. И така да ги разгледаме и коментираме тези шикозни лица на модата.

Парижки стрийт стайл

стрийт стайл париж

Елена Перминова изглежда като истинска модна богиня в тази ефирна рокля в лилаво. Красавица е една от главните тренд-сетъри в Русия, а стилът й е стриктно следен и увековечен от всички стрийт фотографи. Елена умее с лекота да подбира такива тоалети, които, в повечето случаи, нямат нужда от излишни аксесоари и без добавки и „подправки“ визията изглежда цялостна и пълна. Бохемският стил на Перминова е изцяло в синхрнон с нейното нежно лице и изящно тяло.

стрийт стайл париж уляна сергеенко

Е, явно днешните ни 2 коментара за стрийт стайл ще са отправени към дамите от руската модна мафия. За тези от вас, които са новаци в разпознаването на важни фигури от модата, тази дама на снимката не е коя да е, а самата Уляна Сергеенко. А ако по случайност името й не ви говори нищо, то да уточним, че тя в момента е единствения руски дизайнер, който представя колекция по време на Парижката седмица на висшата мода. И освен, царствените и вдъхновени от руската пищност дрехи, Уляна е била винаги интересна и впечатляваща със своите собствени стрийт стайл тоалети.

Още снимки от Париж

стрийт стайл париж линда тол

стрийт стайл париж макси

стрийт стайл париж мира дума

стрийт стайл париж мода

стрийт стайл париж никол уорн

стрийт стайл париж оливия палермо

стрийт стайл париж саша пивоварова

стрийт стайл париж хелена бордон

стрийт-стайл-мода-мари-душе

стрийт-стайл-мода-париж-катлиф

стрийт-стайл-мода-париж-лей-лезарк

стрийт-стайл-париж-анна

стрийт-стайл-париж-анна-дело-русо

стрийт-стайл-париж-бяло

стрийт париж висша мода

стрийт-стайл-париж-елена

стрийт-стайл-париж-киара-ферани