alesandra ambrozio letni vizii

Няма нищо по-прекрасно от това да прекараш един следобед със супермодел! А щом е супермодел на Victoria’s Secret ситуацията става още по-прекрасна. Днешната ни звезда е Алесандра Амбозио и под светлините на прожекторите са нейните любими дрехи и аксесоари за летния сезон. Снимките и интервюто са на The Coveteur, a самите те се срещнат с Алесандра в  хотела Peninsula Beverly Hills. Тя самата ги чака там с куфар в ръка и тоалет от Ale by Alessandra колекцията за Planet Blue. От снимките се вижда, че моделът е голям фен на тенденциите с висока талия и това си личи и от колекцията й.

Гардеробът на Алесандра Амброзио

alesandra ambrozio stil

От сандали на Giuseppe Zanotti до чанта клъч от Valentino в конячен нюанс и Jacquie Aiche бижута за тяло – тези страхотни придобивки Алесандра успява да ги съчетае с лекота и умението на стилист. Макар и това да е първият опит на модела да се изявява като дизайнер, смеем да твърдим, че е успяла да уцели подходящата тенденция с прилепнали, къси и много привлекателна летни дрехи. Всичко, което Алесандра Амборзио показа от гердероба си е много бохемско и лятно. Аксесоарите на моделът на Victoria’s Secret са в същия стил и излъчват същия хипи вайб. За една от огърлиците си, Амборзио споделя, “Имам едно бижу от  Jacquie Aiche, което наистина обичам. Толкова е красиво и нежно, че след време със сигурност ще го предам на дъщеря си”.

Дрехите на Алесандра Амброзио

bejova chanta s resni

“Ако можех да нося само едни бански, ще трябва да избера такъв с триъгълен топ и долната част с връзки отстрани. Това е най-доброто за тен, но бих избрала нещо по-различно, ако трябва да е за водни спортове!”, казва моделът за летните бански. За една от най-привлекателна марките в света Алесандра споделя, “Най-големият момент в кариерата ми беше първото ми модно шоу за Victoria’s Secret. То се състоя в Кан, което го направи още по-вълнуващо. Просто да застана редом до тези жени, от които изпитвах страхопочитание беше толкова вълнуващо. Victoria’s Secret е такава благословия за моята кариера!”

bejovi letni gladiatorski sandali

bejovi obuvki prasteni

bijuta alesandra ambrozio

boho damska chanta

bql top cvetni shorti

bql top dankovi pantaloni

damski letni shapki

damski obuvki bejovi boti

dankovi kasi short za lqtoto

dankov leten gashterizon

leten top pantalonki

letni aksesoari tendencii

letni bejovi chehli

letni bijuta tendencii

lilava damska chanta

lqtna rozova roklq

stilat na alesandra ambrozio