Стилът на звездите

Кание Уест и Норт Уест в еднакви облекла

кание уест дъщеря

Кание Уест може да има славата на грубиянин, но пък едно е сигурно – безумно е влюбен в жена си, а дъщеря му Норт е превзела изцяло живота му. Егоизма и себелюбието на рапъра винаги са били най-силният му коз в текстовете на парчетата му, но това от край време се е променило. Новите му песни, сега са изпълнени с любов към малката му дъщеря и хвалебствени слова към съпругата му Ким Кардашян. На всички ни е ясно, че самият Кание прави стайлинга на реалити звездата, а дали подбира дрехите на Норт, само можем да гадаем. Едно е сигурно, обаче – малката е наследила своенравния дух на рапъра, а почти еднаквите им дрехи с татко Уест засилват още приликата им.

На тати момиченцето – Кание Уест и Норт Уест

кание уест норт уест спи

„Крушата не пада по-далеч от дървото“ са казали хората. Какво по-голямо доказателство от еднаквите заспали физономии на баща и дъщеря.

кание уест норт уест стил

След като Кание е вече официално дизайнер, няма как малката Норт да пропусне неговата модна презентация в Ню Йорк и няколко други ревюта в Париж. Какво ли е да си на 2 години и да седиш редом до безизразни хора, а ужасно високи жени в странни дрехи да дефилират пред теб?

кание уест норт уест палто

Щом тате носи и аз мога! Малката Норт изглежда като сладка пухкава играчка в това мини палто от кожа. И честно казано й стои много, много по-добре, отколкото на Кание.

кание уест норт уест тоалет

Стайл близнаци в бял топ и разкъсани дънки.

кание уест норт уест турне

„Баща ми каза, да не се усмихвам на камери!?“. Кание не веднъж е имал проблеми с властта заради грубото си и агресивно отношение към папараците, макар и по ирония на съдбата да е женен за една от най-медийно центрираните персони днес.

кание уест норт уест усмивка

Кание хванат в кадър да се усмихва? Но, той не може да се усмихва? Или поне иска така да си мислим. Наскоро рапърът сподели, че се старае да не се усмихва на снимките, защото със сериозна физиономия изглежда по-стилен и …. естествен? И когато случайно забележи, че някой го снима, за секунди премахва ухилената си физиономия и слага маската. Освен gif-овете в Интернет, наскоро пуснаха и игра във Фейсбук „Накарай Кание да се усмихне“.

Кание и Норт – стилово еднакви

кание уест норт уест черно

кание уест норт уест яке

кание уест дъщеря стил

кание уест норт уест дрехи

кание уест норт стил

кание уест норт уест

кание уест норт уест визия

кание уест норт уест деним

кание уест норт уест дрехи

кание уест норт уест зелено яке

кание уест норт уест качулка

кание уест норт уест кожа

error: