Стилът на звездите

Стрийт стайл с Дейвид Бекъм

стрийт стайл дейвид бекъм риза

Стрийт стайл с Дейвид Бекъм Модна икона и мъж мечта.

Ех, Дейвид! Казваме го с голяма въздишка! Няма човек на земята, който да не се възхищава на г-н Бекъм. Дали заради невероятния му усет за стил, заради перфектната му физика, приятния му характер, идеалното семейство и силния професионализъм, но Дейвид е идеалът за мъж на мнозина, дори и за тези от силния пол. И все пак, да се насочим към неговият стрийт стайл и към различните му визии по лондонските улици. Елегантен, спортен, небрежен – успели сме да подберем едни от най-яките визии, в които Бекс е бил през последната една година. Да се насочим към тях!

Стрийт стайл визиите на Дейвид Бекъм

стрийт стайл дейвид бекъм виктория

Дейвид и Виктория са синоним на любов, разбирателство и стил още от 1997-ма, когато футболистът я среща на благотворително футболно събитие и пожелава да се запознае с нея. Очевидно и Пош се впечатлява от Бекс и така се събират двамата, които вече от 16 години са щастливо женени и са родители на четири деца. Заедно, те са една от най-влиятелните двойки в света. Относно стила на Дейвид, който претърпява всеки път големи промени, той е предимно класически, като в повечето случаи залага на спортно-елегантния мотив. В случая е по-небрежен.

стрийт стайл дейвид бекъм костюм

За мъж, който  е прекарал  по-голяма част от живота си в спортна униформа, Дейвид има невероятен моден усет. С бежово сако, тъмно сини панталони и кафява вратовръзка на точки, няма как да остане незабелязан от обективите на хилядите папараци, които през цялото време са по-петите му. Ако Оскар Уайлд беше жив, нищо чудно да беше създал цяло ново произведение, вдъхновено от стайлинга на Бекс.

стрийт стайл дейвид бекъм бейзболна шапка

От английско денди, Бекъм лесно може да се превъплъти и във визията на американски татко. Шорти, тениска, от горе с блуза и бейзболна шапка са удачна комбинация за дрехи след тренировка и спорт.

Стрийт Стайл – Дейвид Бекъм

стрийт стайл 2015 дейвид бекъм

стрийт стайл дейвид бекъм блейзър

стрийт стайл дейвид бекъм карирана риза

стрийт стайл дейвид бекъм потник слънчеви очила

стрийт стайл дейвид бекъм сива тениска

дейвид бекъм стрийт стайл тениска щампа

стрийт стайл дейвид бекъм червена блуза

стрийт стайл дейвид бекъм бяла тениска

дейвид бекъм стрийт стайл дънкова риза

стрийт стайл дейвид бекъм каре

стрийт стайл дейвид бекъм кожено яке

дейвид бекъм стрийт стайл костюм

дейвид бекъм стрийт стайл палто

дейвид бекъм стрийт стайл сив костюм