Мъжка мода: Из гардероба на Фарел Уилямс

majka moda farel 2015

След като CFDA обявиха Фарел за модна икона на годината, няма как да изпуснем да го споменем и да отбележим неговият персонален стил и дрехите му за мъжка мода. За тези, които не са запознати с това име (ако не сте, значи до днес сте живели на друга планета) ще сме благосклонни да ви спестим търсенето в Гугъл и ще ви информираме, че Фарел Уилямс е известен и успешен рапър, продуцент, музикант, певец и текстописец. Освен тези качества, изпълнителят на „Happy“ е и щастлив собственик на два бранда, които се казват  Billionaire Boys Club  и Ice Cream. И след като ви въведохме на кратко в повърхността на човека Фарел, да се гмурнем и в дълбините на неговите марки и най-любимите му дрехи от гардероба.

Мъжка мода – стилът на Фарел

bqla teniska farel majka moda stil

Тази година BBC (Billionaire Boys Club) става на 10 години. Мъжът, който носи BBC е човек със свой собствен вкус, свое чувство за идентичност, собствен творчески начин, по който носи това, което той иска, когато го иска, както го иска. Самите дрехи от колекциите на Фарел са вдъхновени от любимите му дийзанерски къщи като Lanvin, Ralph Lauren, Comme [des Garçons] и много други. Естествено най-любимите му дизайнери са и креативните директори на брандовете, които той харесва – Албер Елбаз, Карл Лагефелд, Джуня Уатанабе, Марк Макнейри.

Още от гардероба на Фарел

farel kniga majka moda stil

Ако искате да засечете идолът на мъжката мода на някое от ревютата на лейбълите пред модните седмици, то наблюдавайте за него на първите редове при Comme des Garçons, Lanvin, Moncler и разбира се Louis Vuitton. За Фарел можете да откриете много шеги, че е вампир, заради младо изглеждащото му лице например. 42 годишният продуцент споделя, че не използва кой знае какви трикове за подмладяване и специални продукти. Единственото, което смята за редно е да си измива лицето и да слага овлажняващ крем и тоник за лице. Относно заглавието на книгата си и специфичното „Spaces I’ve been“, Фарел казва, „Никога не може да сбъркате филм на Уес Андерсън или братята Коен. Те имат най-добрите дизайнери в играта. Малко si-fi, тук и там, няма да навреди на никого. Научната фантастика, е жанр в киното, който никога не би ви разочаровал.“

farel majka moda marka stil

Книгата на Фарел и горница с принт BBC

kniga farel stil majka moda garderob

Черно и бяло от марката BBC на Фарел

majka moda cherno bqlo teniska suitcher

Яке с цветен шахмат, част от стила на Фарел

 

majka moda qke stil farel koja

Шапка BBC от Фарел и много Сникерси

majka moda farel shapka nadpisi cherno

Шапка NERD

majka moda shapka nerd farel stil

Суитчър и тениска от бранда за мъжка мода на Фарел

majka moda teniska suitchar farel