Стилът на звездите

Уроци по стил от Рийз Уидърспун

beautiful reese witherspoon

beautiful reese witherspoon

Рийз Уидърспун е любима актриса не само заради касовите филми, в които взема участие, а също така и заради начина, по който умее да се облича. Нека вземем някои уроци по стил от Рийз Уидърспун, която е успяла да вдъхнови много дами около себе си и е наистина добър пример за подражание.

Уроци по стил от ежедневието на  Рийз Уидърспун

stila na reese witherspoon

Кой е казал, че късите поли трябва да се носят само до определена възраст? Рийз изглежда толкова добре в нейната поличка с дължина над коляното, съчетана с пуловер. Ето какъв е урока в случая: А-линейния силует на късата пола й придава класен вид, а пуловера с деколте около шията прикрива горната част на тялото.

stilni uroci ot reese witherspoon

Ярките тонове са модерни през този сезон, а Рийз показва как да ги носим правилно. Урока тук е следния: облечете само една дреха в ярки цветове, независимо в горната или в долната част на тялото. Освен нея, всичко друго по вас трябва да бъде в неутрални тонове.

stil kato na reese witherspoon

Вие сте жена и няма нищо лошо да изглеждате като такава. Вталените жакети мигновено вдигат нивото на стил в облеклото. Придържайте се към туида, за да постигнете максимално женствен вид. Комбинирайте с панталон от скосен деним и класически дамски обувки деколте, за да изглеждате добре.

uroci stil reese witherspoon

Полите тип молив са ласкателни към всеки тип женско тяло. Този класически модел има нова версия. Отначало беше запазен само за облеклото в офиса, но днес вече се разхожда смело по улиците, с добавени забавни принтове и луксозни платове. Изберете си подходящ модел, който започва от  талията и завършва точно над коляното.

reese witherspoon stil

Неизбежни са дните, в които косата ви не изглежда добре. Вместо да я завързвате на висок кок или опашка, защо не скриете косата под шапка. Ще получите и бонус точки, ако добавите и рокля в стил бохо-шик, както е направило нашето момиче.

stilla na reese witherspoon

Ето това е просто и класическо – закопчана риза под пуловера. Комбинацията изглежда толкова добре. За най-сполучлив ефект, експериментирайте с цветовете, дължините и материите.

stilni kato reese witherspoon

Всички имаме сутрини, в които нямаме вдъхновение и се колебаем какво да облечем. С класическата цветова комбинация деним и бял чай никога не може да сбъркате. Трябва ви съвсем малко въображение, но резултата винаги е убийствен.

reese witherspoon stil i uroci

Най-бързият и сигурен начин да изглеждате шик, е като заложите на комбинацията черно и бяло в облеклото. Ето и урока от комбинацията на Рийз:  облечете черни впити панталони или дълга пола с бял топ за най-добър ефект. Ако решите да добавите и още един цвят към тези, също няма да сгрешите.

Ние категорично заявяваме, че всяка жена трябва да има нещо кожено в гардероба си. Рийз отново е за пример с този аутфит, подходящ за всяко време и място – пола с А-линия в матов неутрален цвят.

uroci po stil ot reese witherspoon

Полка точките не са само за детската площадка. Харесва ни зрялото съчетание на Рийз Уидърспун със забавния принт. Запазва изчистения силует, като избягва излишните украшения и прави аутфита подходящ за възрастта.

reese witherspoon stil klasa

Всички момичета знаят, че малката черна рокля е дрехата, която е задължително да имат в гардероба си. Рийз разширява ограничението на това правило в цветово отношение. Добре оборудвана рокля с класическа кройка и силует в А-линия, като нейната, е важно да присъства във всеки гардероб. Като начало се снабдете с по една черна, бяла и червена рокля. След това може да добавите към тях и такива с дребен принт или със забавни цветове.

reese witherspoon bql-top

Рийз Уидърспун с червен акцент в спортно-елегантна визия

reese witherspoon jeans