Стилът на звездите

Звездите в цветни принтове

NEW YORK, NY - AUGUST 18: Actress ChloÎ Grace Moretz attends the "If I Stay" New York Premiere at Landmark's Sunshine Cinema on August 18, 2014 in New York City. (Photo by Brad Barket/Getty Images)

kloui morec kasa floralna roklq

Май – месец на красота, на лекота, на бавно навлизащите в страната летни бризове. Месец на първия сладолед, на първата разходка с колело, на първия пикник. Месец, който поставя основата на началото на най-магическия сезон – лятото. И точно това е подходящото време да изкараме от дълбините на гардероба цветните ни рокли. А, ако искате да се снабдите с нещо ново и флорално, то за тази цел сме ви подбрали едни от най-стилните звезди в цветни принтове. Няма как да сгрешите, ако следвате техния пример.

Първа хваната да носи флорална рокля на премиера е Клои Морец, която е с къс бледо розов модел с пастелни цветя и бяла яка. Клои е съчетала роклята със сребристи сандали на висок ток и няма никакви аксесоари по себе си.

Звездите в свежи цветни принтове

bqla riza pantalon na cvetq elena perminova

Руската стрийт стайл звезда Елена Перминова е избрала панталон с висока талия на ситен цветен принт и бяла дантелена риза и кафява велурена чанта. Визията определено влиза в бохемския стил, който винаги е подходящ за летния сезон, защото придава усещане на лекота и безгрижие.

rozova floralna roklq aleksa chang

Алекса Чънг, британският стайл идол, не изневерява на стила си, който е по-скоро повече френски, от колкото английски. Розовата рокля с дълъг ръкав на ситни флорални елементи е от прозрачна материя, а черните и ниски обувки с каишка и остър нос са идеално съчетани с тъмните цветя по роклята й.

bql toalet sini cvetq kiara ferani

Киара Ферани от моден блогър успешно стана моден идол, а сега е и моден дизайнер със своя собствена колекция за обувки и чанти. Макар и снимката да е от по-хладните дни Киара под тежкото си тъмно палто носи много свежа бяла къса рокля с цип в син флорален мотив.

cherno bqla roklq rozamund paik

Ако шарените принтове не ги чувствате много близки и присърце, нищо не пречи да пробвате на рокля или тоалет в добрата стара класика – черно и бяло, както е направила актрисата Розамунд Пайк. Роклята на Пайк е от Balmain, а черните сандали пасват идеално и не се натрапват към графичната визия.

Известните личности в цветни принтове

kasa floralna roklq riiz uidarspun

kasa chervena floralna roklq lili jeims

kasa floralna roklq li lezark

maksi roklq na cvetq popi delevin

maksi sharena roklq olga kurienko

sinq vecherna roklq print kamila bel