Street style

Фокусираме се върху мъжкия Street Style

street style maje kojeno qke

Днес сме ви приготвили най-ярките представители на мъжката модна седмица и най-добрите визии от мъжкия Street Style. А уличният подиум много по-привлекателен от официалния в големите зали и структурираните визии върху модели строени да вървят като безжизнени клонинги. Ето защо уличният стил е толкова вълнуващ и красив. Всеки един от днешните герои за мъжкия Street Style има собствен начин да се носи – фънки, класически или ежедневни техните тоалети са ярки и имат свой собствен почерк.

Най-добрите попадения от мъжкия Street Style

street style maje shapka funky

Фънки шапка, дълга жилетка и камуфлажна чанта. В тази комбинация има този типичен RnB, джаз вайб. А бижуто на врата му е най-перфектният детайл добавен към цялостната визия.

street style maje moda

Момчетата от Медисън Авеню са се прехвърлили по модните улици, изглежда. Олекотени пролетни костюми в сиво и синьо – пролетно свежо и много добре съчетано.

street style maje printove

Мъжете често се плашат да наблегнат на принтове – дали защото не си намират достатъчно добър десен, в който да не се чувстват в детските си години или просто защото не знаят как да си ги комбинират. В случая, можете да почерпите идея и вдъхновение.

street style david gandi

Дейвид Ганди знае как да е винаги в топ позициите на женските ни сърца. И този път британският модел е безупречен в избира си на костюм и вратовръзка. Денди визията абсолютно му отива.

street style maje sini kostumi

Споменахме ли ви, колко модерни са всъщност сега сините костюми? Ами вече знаете. Синият цвят е покорил и мъжките и женските тенденции за пролет 2015 и ние покорно сме го приели и служим верни на добрия стил.

street style maje klasika

Кание Уест – рапър, стилист на съпругата си – Ким Кардашиян, а сега и моден дизайнер. Макар че, Yeezy е пуснал своя колекция за Adidas, той не спира да присъства, по традиция, на ревютата на любимите си модни марки. И както виждаме от снимката, тук не е успял да си върне сериозното лице, с което винаги позира и искрено се забавлява.

Още снимки от мъжкия Street Style

street style maje palto

street style majka moda drehi

street style maje

street style maje jiletka pletena

 

street style maje prolet

street style maje plastove

street style maje shapka

street style maje sivo

street style majki palto

street style majki qke militery