летни-ботуши-2015

Летните ботуши през последните няколко години са се превърнали в най-любимите и най-омразните обувки, които може да съществуват. Някои ги смятат за изключително привлекателна и женствени, а други виждат в тях пещ, която е предназначена за обуване. И все пак, летните ботуши са най-търсеният артикул при визиите за този сезон и много често се чудим по какъв начин да ги съчетаем и с какво, че да продължава да изглежда лятно и удобно, без да изглеждаме все едно сме тъкмо пристигнали от северния полюс туристи. Кои дължини и височини да изберем и с какво да ги комбинираме, четете по-надолу в статията.

Летни ботуши за 2015

стрийт стайл летни ботуши 2015

Всичко започва с избора на ботуш. Разнообразието на видове и настроения за летни ботуши може да се окажат твърде много. Те са не само модерни, но и мултифункционални. Комфортността им е това, което ги прави толкова летни. Разбира се, по-важно е това, с което ще ги съчетаете. Ботушите могат да са направени от какви ли не материали – от дантела и деним до текстил. И все пак кожата и велурът си остават класика. Ако си харесате ботуши от кожа, гледайте да са с достатъчно отвори, за да ви оставят краката да “дишат”.

стрийт стайл летни ботуши бежови

И така, с какво да съчетаем летните ботуши? Това е основният въпрос! Би ви се сторило много сложна и трудна задача, но сами ще стигнете до извода, че те са едни от най-универсалните обувки. Така че свободно може да си ги съчетаете с всичко, което ви се стори подходящо. Стиловете са не малко – от каубойски ботуши, та до сафари и ежедневни. През 2015 г. най-актуални са летните ботуши с връзки и каишки, така че, ако си вземете подобни няма да сбъркате. Флоралните макси рокли няма как да изглеждат по-добре с чифт ботуши. Пробрайте да съчетаете дългите ботуши с поли с ресни – отново голям тренд за лятото.

Още стрийт стайл снимки на летни ботуши

стрийт стайл летни ботуши бохо

стрийт стайл летни ботуши кафеви

стрийт стайл летни ботуши сиви

стрийт стайл летни ботуши спортни

стрийт стайл летни ботуши черни

стрийт стайл черни летни ботуши

стрийт-стайл-черни-летни-ботуши-връзки

лачени-летни-ботуши-2015

летни-ботуши-2015-каубойски

летни-ботуши-2015-черни

летни-ботуши-chanel

летни-ботуши-джиджи-хадид

летни-ботуши-стийт-стайл

стрийт-стаил-бежови-летни-ботуши-2015

стрийт-стаил-летни-ботуши-2015

стрийт-стаил-летни-ботуши-2015

стрийт-стайл-летни-ботуши