Обзавеждане и Дизайн

Идеи за дизайн на тераса, предразполагаща към почивка

идеи за дизайн на тераса

идеи за дизайн на тераса бял интериор

Идеи за дизайн на тераса, предразполагаща към почивка, в която лесно ще се отърсите от напрежението на изминалия ден с чаша питие в ръка. Компанията на любимия човек за сутрешно кафе или срещата с приятели на чист въздух там са идеални. Стресът в днешното динамично ежедневие е истинска опасност за здравето, така че декорирайте кътчето за отдих със стил и комфорт, за да се наслаждавате на красивата обстановка и да релаксирате с удоволствие.

Идеи за дизайн на тераса

идеи за дизайн на тераса басейн шезлонг

Не всички, които живеят в натоварената градска среда, обитават къщи с двор и градина. Това налага обособяването на терасата както алтернативен вариант за място на открито, на което да търсят прохлада в летните дни. В желанието си да направят това кътче за почивка приятно и удобно, повечето хора го декорират с цветя и удобни мебели. Така те превръщат своята част от дома, от която могат да се любуват на звездите и слънцето, в свой малък оазис на спокойствие и свеж въздух.

идеи за дизайн на тераса камина басейн мебели

Ако мястото позволява и имате възможност да обособите голяма площ за тераса, дори и на покрива на блока, това би било истинска находка, както за срещи с приятели, така и за събиране на слънчев загар.

Стил и комфорт в мястото за релакс

идеи за дизайн тераса мебели чадър

Ако гледката, която се открива от терасата е красива, ще бъде добре, ако не я закривате с плътен парапет. Може да обезопасите сигурността си със стъклен и устойчив вариант, благодарение на който ще се любувате на пейзажа, докато пиете кафето си, седнала на меките мебели на терасата.

идеи за дизайн тераса мебели сиво интериор

Не забравяйте да изберете подходящи мебели, които са издържливи на външните климатични условия. Те ще запазят здравината си, независимо от това, че са подложени както на интензивни слънчеви лъчи, така и на влага, дъжд и вятър. Разгледайте снимките в галерията, направени в луксозни места за почивка. Ако не може да си откраднете някоя идея за декорация, то поне може да се принесете мислено върху един мек шезлонг до басейна и да релаксирате под слънчевите целувки на лъчите.

Идея за дизайн на тераса с пергола

идеи за дизайн тераса пергола мебели

Просторна комфортна тераса с огнище и шезлонги

идеи за дизайн на тераса огнище шезлонг

Уютна тераса с ратанови мебели за почивка, камина и пергола

идеи за дизайн тераса камина пергола мебели

Идея за дизайн на малка тераса с басейн

идеи за дизайн тераса басейн

Слънчева тераса за слънчев загар с камина и пергола

идеи за дизайн тераса камина пергола

идеи за дизайн тераса шезлонг

идеи за дизайн тераса мебели

идеи за дизайн тераса басейн

идеи за дизайн тераса мебели бяло

идеи за дизайн тераса шезлонг басейн

идеи за дизайн тераса мебели ратан камина

идеи за дизайн тераса камина

идеи за дизайн тераса мебели

идеи за дизайн тераса басейн шезлонг

идеи за дизайн тераса басейн

идеи за дизайн тераса мебели дърво

идеи за дизайн тераса шезлонг

 

Inline
Inline