Street style

Открояващата се дънкова рокля

dankovi rokli lqtoto

Лятната дънкова рокля – как и с какво да я носим?

Дънковият плат винаги е бил най-голямото предизвикателство на дизайнерите. Той е обичан както от креативните умове на тези, които ги създават, така и на нас, които ги носим. През топлите дни всички с голямо удоволствие захвърляме настрана дънковия панталон и на преден план изваждаме от гардероба късите дънкови панталонки. За радост, любимите ни брандове са намерили и друг начин да вмъкнем този по-груб плат по романтичен начин в летния ни гардероб и това е под формата на сладка дънкова рокля. Дали обаче тя е толкова непретенциозна колкото любимите ни дънкови панталони? Това ще се опитаме да разгадаем в следващите няколко снимки.

Визии с лятната дънкова рокля

lqtna dankova roklq

Дънковата рокля можете да намерите във формата на дългата рокля риза, която е и от главните тенденции на този сезон. Колкото и да е елегантна идеята на ризата създадена в дънков плат тя получава един особен спортен вайб. И как по-добре да акцентираме на атлетичното, ако не с чифт хубави кецове. Ето така се получава една небрежна лятна визия.

dankova roklq elegantna

Дънковата рокля, в зависимост от кройката, може да изглежда и много ретро. Style du Monde са хванали страхотна street style визия с дънкова рокля с корсет, която е акцентирана с червени обувки, червена карирана риза завързана за кръста. След косата, със сигурност, второто ни любимо в цялостния тоалет на тази street визия е колието влечуго.

dankova roklq za lqtoto

Бялото е друг подходящ акцент с дънковия материал. Белите сандали с връзки изглеждат абсолютно на място с широката дънкова рокля и кафявата чанта на рамото на русата блогърка.

dankova roklq neon

Може и да е минала модата на неона, но тази визия е впечатляваща. Ако не си падате по сигналните цветове можете да освежите тоалета си с актуалните Color Block палитри. Мини дънковата рокля е с разкъсан детайл в краищата и закачливи изрезки на рамената.

Още визии с дънкови рокли

dankova roklq za lqtoto mini

dankova sinq roklq kopcheta

dankovi rokli lqto
lqtna roklq dankova

dankova roklq festival

dankova roklq kojen qke

dankova roklq kopcheta

dankova roklq lqto

dankova roklq ranica

dankova roklq riza

dankova roklq s cip

dankova roklq street style

dankova roklq svetlo sinio

dankova roklq tokcheta