Street style

Как да носим райе за лятото

стрийт стайл - райе за лятото

Има една определена шарка, която винаги може да те пренесе на Френската ривиера. Дами и господа, представяме ви шикозното райе за лятото! И наистина френският шик е изцяло събран в тези черно-бели хоризонтални ленти. Самият архитект на парижкия елеганс Коко Шанел първа присвоява в колекциите си този задължителен принт на моряшките униформи. Така райето започва да се носи и от цивилни, като по-късно става и част от отличителния стил на стайл икони като Джеймс Дийн, Одри Хепбърн и Джийн Себърг. Сега райето е абсолютна класика като през лятото е направо задължителен и преобладаващ тренд. Как и с какво обаче може да носим любимото райе за лятото може да видите на стрийт страйл снимките по-долу.

Как да носим тенденциозното райе за лятото?

стрийт стайл - райе за лятото

Един от класическите комбинации на черно-белия раиран топ е с каки панталони, пола или шапка. В случая блогърката от Atlantic-Pacific e заложила на къса каки пола и дънково яке. Искаме да отбележим и много ненатрапчивия леопардов принт на обувките на красивата Блеър. Това е един удачен начин за смесване на принтове, материя и цветове без да изглежда отблъскващо.

стрийт стайл рокля риза в райе за лятото

Лятото е времето, в което можем да покажем повече от краката си… много повече! Роклята-риза е една добра „show-off“ дреха, с която ще покажете не само добрия загар и дългите крака, но и това, че сте абсолютно наясно с новите сезонни тенденции за 2015 – в случая е 2 в 1!

стрийт стайл райе за лятото

Този сладурски стрийт стайл веднага ни грабна вниманието. Тук райето е върху пола с кроп топ. Модерно и графично! Не ви препоръчваме боти през лятото, за това можете да комбинирате ансамбъла с едни удобни и елегантни летни сандали.

стрийт стайл райе рокля

Макси роклята е ултра-лятна дреха, а поп-арт духът на Color Block цветовете върху нея са още по-свежи, най-вече щом са в любимото райе. Сандалите в случая са на платформа, чантата клъч, а колието масивно. Мирослава Дума определено знае как да впечатли стрийт стайл фотографите.

стрийт стайл раирана блуза

стрийт стайл рокля райе

стрийт стайл раирана блуза

синия пола райе стрийт стайл

рокля райе бяло марсала стрийт стайл

синя раирана пола стрийт стайл

бяла блуза с райе стрийт стайл

бяла рокля с райе стрийт стайл

райе за лятото - стрийт стайл

райе стрийт стайл

 

райе за лятото - стрийт стайл 2015

райе за лятото - стрийт стайл

райе за лятото - стрийт стайл 2015

райе за лятото - стрийт стайл

райе блуза - стрийт стайл 2015