Летни къси дънкови панталони

letni dankovi kasi pantaloni

Летните къси дънкови панталони са се превърнали в класика! Едва ли някоя от нас си представя горещите дни без едни в гардероба си. Причината заради това е, че късите дънкови панталони са лятната алтернатива на дънките. Всичко, което бихте носили с едни дълги дънки, можете да съчетаете с късите. Единственото нещо, което трябва да ви притеснява при избора на подобни дънки е колко късо да е късото. В момента са актуални късите дънкови панталони с много детайли като бродерии, камъчета, капси и шипове. Белите къси дънкови панталони също са добър избор за този сезон. Тук няма правила. Всичко, което ви харесва и ви изглежда добре ще се хареса и ще изглежда добре. За по-модерна визия с къси дънкови панталони избягвайте прилепнали блузи, тениски и потници, които са малко под колана. Изберете или по-дълги и широки или кроп топове.

Визии с къси дънкови панталони

beli-kasi-dankovi-pantaloni

Уляна Сергеенко, царицата на стрийт стайла, тук е заложила на светли дънкови панталони, блуза от собствения си бранд и бели боти с висок ток. Кърпата на главата й е с традиционните руски шарки, а чантата кошница я превръща в една модерна градска приказна героиня.

dankovi-pantaloni-letni-kasi

Rock-chick стила ви представяме чрез визията на тази гореща брюнетка. Светлите и къси дънкови панталони са комбинирани с тъмен топ, който е прибран във високата талия и груби сиви ботуши с връзки. Мислим, че червеното червило в този случай е must-have!

kasi-dankovi-pantaloni-riza-boti

Тази визия ни е най-любима, макар и да е по-пролетна, отколкото лятна. Светлите къси дънкови панталони са съчетани със светла дънкова риза и черни боти с изрязани отпред пръсти. Мантото в бежов цвят е великолепно допълнение към цялостния тоалет и точно то балансира дължините.

kasi-pantaloni-dankovi-detailni

Още една визия за преходното време към летния сезон. Късите дънкови панталони тук са с черен чорапогащник, черен прилепнал топ и жилетка с етно мотив. А забелязахте ли бродериите по дънките – страхотни!

dankovi-kasi-pantaloni-kojeno-qke

dankovi-kasi-pantaloni-tendencii

dankovi-pantaloni-kasi

dankovi-pantaloni-kasi-letni

kasi-dankovi-pantaloni-bluza

kasi-dankovi-pantaloni-kapsi

kasi-dankovi-pantaloni-lqtp

kasi-pantaloni-danki

kasi-pantaloni-shorti-denim

kasi-pantoloni-dankovi

letni-kasi-dankovi-pantaloni-bleizer

letni-kasi-dankovi-pantaloni-kojen-elek

letni-kasi-dankovi-pantaloni-krop-top

letni-kasi-dankovi-pantaloni-riza

letni-kasi-pantaloni-dankovi