gradina hamak more ognishte pochivka gledka

Защо не закачите красив хамак в градината през летните дни ? Топлото време на вън предразполага към преобразяване на откритите части около дома ви в зона за релакс, където да се наслаждавате на приятни мигове през пролетта, лятото и ранната есен. Радвайте се на великолепието, което тези сезони предлагат. Нека сега да обърнем внимание на допълнението в екстериора, което предлага условия за сладка почивка и нежно люлеене под открито небе – хамакът. От терасата до зашеметяващите кътчета с изглед към морето, хамакът заема малко място, но предлага много комфорт.

Хамак в градината през летните дни

gradina hamak pergola more

Място за почивка край водоем

Ако нямате изглед към река или море в градината, може да вземете с вас хамака по време на ваканцията си. Изберете подходящо и безопасно място, на което да го завържете, така че да си осигурите приятна и успокояваща сетивата гледка.

gradina hamak more pochivka

Предлагат се редица самостоятелни модели хамаци, които не изискват завързване към две опорни точки, както при стандартните варианти. Така че, ако в градината си нямате големи дървета, това няма да ви попречи да се насладите на приятна почивка, полегнали на удобно в хамака.

gradina hamak basejn pergola

Друга възможност е да сложите хамака близо до басейн. Перголата в градината предлага невероятна възможност за приятна почивка на сянка и красива гледка.

gradina hamak pergolq

Сред зеленината на градината

За тези от вас, които предпочитат прохладата и спокойствието на обграждащата ги зеленина има много места, на които да завържат своята лятна плетена люлка. Едно от преимуществата да имаш хамак в градината си е възможността да бъдеш заобиколен от зелени храсти, високи дървета и декоративни палми и да се наслаждаваш на природата около себе си.

hamak more ideq pochivka gradina

Декорирайте стилно

Понякога може да използвате структурата в дома си като опорни точки. Със сигурност ще оцените преимуществото на почивката в това висящо място за релакс на крачка от земята.

Хамак за почивка през летните дни край морето

gradina hamak more

Градина с открита лятна стая и хамак

gradina hamak kamina staq otkrito

Хамак в градината през летните дни

gradina hamak pochivka

Място за почивка край басейна с хамак

gradina basein hamak mebeli

gradina hamak basein

gradina hamak djakuzi moderna stoika

gradina pergola hamak

gradina hamak cvetq

gradina hamak more pochivka