Нежни дантелени къси панталони

danteleni kasi pantaloni street style

Нежни дантелени къси панталони. Идеи как да ги съчетаем.

Късите панталони са задължителната дреха за лятото. Те са удобни, привлекателни и успяват да покажат достатъчно плът, за да изглеждаме атрактивни и стилни. Дантелата е една от главните материи, които преобладават през горещите месеци. Бохемският стил няма как да остане на заден план и тази година. Дантелите са не само по роклите и полите, но и по късите панталони. Будоарските елементи, които бяха секcи акцента на есента, се пренасят като детайл на късите летни панталони. Те са нежни, романтични и могат да бъдат комбинирани по хиляди начини. С какво и как да ги носите, можете да видите на стрийт стайл снимките на известните блогъри и стрийт стайл звезди.

Стрийт стайл – дантелени къси панталони

kasi danteleni pantaloni street style

Късите ви панталони могат да бъдат целите от дантела. За бохемския си вид блогърката от Arizona Girl е комбинирала с черна шифонена блуза с широки ръкави и широкопола черна шапка. Сандалите й са в сребрист цвят като към тях е добавила и тънка линия от нашумелите временни татуировки на глезена си, както и по ръцете и врата.

kasi danteleni pantaloni floralni street style

Дантелите могат да бъдат и само като детайл. Тук виждаме флорални къси панталони в краищата със сива фина дантела. Тя от своя страна пасва идеално със спортната блуза и сребърните обувки с груба подметка. Цялата визия е в различни тонове на сивото, като единственото нещо цветно, което изпъква са късите дантелени панталони.

danteleni kasi pantaloni rozovi street style

Панталоните ви не е нужно да са от истинска дантела, могат и да имитират такава с нежен принт по тях. Розовият аутфит в нюансите на тенденциозните пастели изглежда елегантно и деликатно. Апликациите са не само по късите панталони, но и по късото сако, което е в комплект. Сандалите са също нежни в бяло и със сребриста метална част, която обръща глезените.

beli danteleni kasi pantalonki street style

Връщаме се към белите къси дантелени панталони. Тук те са готови за класическото лятно pool party. Съчетани с черни гладиаторски сандали и флорален топ, а за цвят – червена чанта клъч.

Още снимки на къси дантелени панталони

danteleni kasi pantalonki beli street style

danteleni pantaloni beli street style

danteleni pantalonki beli street style

kasi danteleni pantaloni beli street style

kasi danteleni pantaloni cherni street style

kasi danteleni pantalonki cherni street style

sivi danteleni kasi pantaloni street style

street style beli danteleni kasi pantaloni

street style beli danteleni kasi pantaloni stiit stail

street style beli danteleni kasi pantalonki

beli danteleni pantalonki street style

street style cherni danteleni kasi pantalon

danteleni kasi pantaloni bejovi  street style danteleni kasi pantaloni beli  street style
danteleni kasi pantaloni sivi street style