стрийт стайл кюлоти

Как и с какво да носим кюлоти за лятото?

Кюлотите стартираха своя тренд от есента, преминаха към пролетта, а сега се прехвърлиха с цялата своя странна хубост в летния сезон. Ако сте решили да инвестирате (или, ако все още се чудите) в едни и вие самите, то най-вероятно се нуждаете от малко вдъхновение, а от къде да почерпим добри идеи, ако не от модните блогъри и от стрийт стайл кадрите хванати от модните фотографи от цял свят. Вижте най-актуалните визии, които може да носите с летните кюлоти и как да изглеждате стилни и модерни в тези странни, но пък привлекателни панталони, с неопределена дължина на крачола.

Визии с кюлоти за лятото

стрийт стайл летни кюлоти райе

Една добра транзиция на летните кюлоти в есенни, ако все пак решите, че можете да си позволите подобна шантава визия, чак в края на лятото. Ресните са добър начин да акцентирате на широките крачоли, а точно това кафяво ще е абсолютно навсякъде през хладния сезон, тъй като е абсолютното олицетворение на хипи вълната, която дизайнерите ни налагат вече пореден сезон. Ако се чудите наистина с какво можете да ги комбинирате, мислете си за тях като обикновена разкроена пола с дължина под коляното.

стрийт стайл летни кюлоти сиви

Кюлоти, като кюлоти! Пра-баба ви ги е носила, баба ви ги е носила, майка ви може би не е носила, ама вие сега ще го носите и то как! Без грам свян в сиво и то по улиците, като истинска модна дива! Колкото по-широки са ви крачолите на панталоните, толкова по-ефектни ще са и повече погледи ще приковавате по себе си – гарантираме. А чифт страхотни обувки на висок ток от змийска кожа с каишки гарантират за елегантна и женствена походка в тези гаврошоподобни панталони.

стрийт стайл летни кюлоти цветни

А къде без флорали през лятото! И то много флорали! Свежо и сладурско, тази разкроена визия ви гарантира за прохлада и стил и в най-ужасяващо горещите дни от месеца. Кюлотите, определено, ще ви създават комфорт, пък и гарнирани със сандали на висок ток и широкопола шапка със сигурност няма как да се разхождате с лошо настроение.

стрийт стайл летни кюлоти синьо райе

стрийт стайл летни кюлоти флорални

стрийт-стайл-летни-кюлоти-черни

стрийт-стайл-летни-черни-кюлоти

стрийт-стайл-черни-кюлоти

летни-кюлоти-стрийт-стайл

стрийт-стайл-бежови-кюлоти

стрийт-стайл-летни-кюлоти

стрийт-стайл-летни-кюлоти-бежови

стрийт-стайл-летни-кюлоти-бели

стрийт-стайл-летни-кюлоти-в-бяло

стрийт-стайл-летни-кюлоти-дантела

стрийт-стайл-летни-кюлоти-зелени

стрийт-стайл-летни-кюлоти-къси

стрийт-стайл-летни-кюлоти-монохром

стрийт-стайл-летни-кюлоти-оранжеви