Street style

Пролетно и свежо в зелено

zeleni drehi

Не знаем за вас, но ние опреледено сме обсебени от зелената пролетна вълна този сезон. Наситеният нюанс е в състояние с лекота да привлече погледите. Свежо и зелено за пролетта. Лесно съчетаем цвят, той е идеален за посрещане на слънчевите дни. Вижте как може да го добавите и вие в гардероба си.

Аутфити със зелено

zelen pulover

Комбинация от синьо и зелено. Двата цвята се съчетават в перфектна симбиоза. Може да заложите на син панталон и зелен пуловер от фина материя. Златни аксесоари биха допълнили чудесно подобен аутфит

zelena plisirana pola

Заложете на плисирана пола. Както вече ви споделихме, тя е сред топ модните тенденции за този сезон. Не се плашете от нейната формалност, взависимост как е съчетана, тя може да изглежда и кежуал.

zelena roklq na raie

Райе в зелено. Подобен принт в момента също е голяма тенденция. Рокля или гащеризон в подобно райе биха били страхотен избор за пролет-лято.

zelena roklq

Зелена рокля. За женствеността на тази дреха няма как да добавим нещо, което вече не знаете. Ако искате да привлечете наистина околните, то блейзър в неонов цвят би свършил страхотна работа за тази цел.

zelena chanta

Аксесоар. Ако не харесвате как зеленото ви стои на цвета на кожата, както сме ние с жълтото, то зелена чанта може да добави цвят и разчупеност на цялостната ви визия. Може да се комбинира лесно с черно, бяло, оранжево, синьо, дори и червено.

Още стайлинг идеи със зелено

zelena pola s cvetq

zelen kostum na raie

zelen pantalon

zelen pulover

zeleno palto

zeleno qke

zelena pola

zelen pantalon i zelena chanta

zelena chanta

zelen pantalon

zelena roklq

chanta zelena