Street style

Офис визии за лятото

стрийт стайл офис визии за лятото

Офис визии за лятото. Какво да носим за работа през летния сезон? Кои са актуалните дрехи за бизнес облекло?

Всяко място и повод изисква определен тип обличане, а дрехите на работното място са съвсем друга тема на дискусия по отношение на избора на някои от най-подходящите дрехи и общите стилове. Класиките са основния избор за офис визиите, но лятото добавя към този стил нещо допълнително, а именно по-широкото разнообразие от нюанси. Така че, нека да разгледаме как можете да носите летните дрехи и да постигнете максимално ефективни резултати. Вижте какво можете да носите на работното си място през лятото, за да се чувствате максимално удобно и да изглеждате добре.

Офис визии за лятото – какво да носим?

офис визии за лятото стрийт стайл

През лятото се предполага, че ще се използват ярки и живи цветове и също толкова интересни комбинации. Материите също са важни тук, ще ви посъветваме да избирате фините и леки опции, съвпадащи с нюансите на слънчево жълто, ярко оранжево, освежаващо синьо и естествени зелени тонове, както и динамични червени или сини морски варианти. Що се отнася до цветовите съчетания, перлените нюанси могат да си отиват с оранжево, зеленото с праскова, топло бежово или оранжево, лилавото със зелено или жълто. Може да пробвате да експериментирате и с комбинациите от нюанси, както и най-важният принцип е запазването на по-меката и по-жива цветова палитра и ако е възможно, изключете черния цвят поне за малко.

стрийт стайл офис визии за лятото

Що се отнася до по-леките и по-успокояващите тонове, те могат също да бъдат използвани за вашата офис визия. Този тип нюанси ще ви помогнат да изглеждате свежи, класни и женствени. В това отношение всички пастелни нюанси са подходящи, включително и бледо синьото, бледо розовото, зеления минт, бежовото и много други тонове. За да изглеждат по-интересно и интригуващо, може да изострите един единствен детайл, които да е по-ярък или просто да използвате някои леки и сладки шалове.

Стрийт стайл вдъхновения за офис визии за лятото

стрийт стайл офис визии

стрийт стайл офис визии миранда кер

стрийт стайл офис визии мирослава думa

стрийт стайл офис визии рокля

стрий стайл офис визии лятото

стрийт стайл офис визии лятото черно бяло

стрийт стайл офис визии ашли олсън

стрийт стайл офис визии бежов панталон

стрийт стайл офис визии бяло

стрийт стайл офис визии за лятото бяла риза

стрийт стайл офис визии за лятото пола

стрийт стайл офис визии за лятото