Бора Бора дестинация

Бора Бора се слави като една от най-романтичните дестинации за двойки. Ако харесвате екзотични посоки за ваканция и сте любопитни да опознаете една доста по-различна природа от нашата, там със сигурност ще задоволите любопитството си. В „най-лошия“ вариант, ще заобичате още повече този тип островни почивки. Представете си гмуркане в океан пълен с шарени, красиви морски същества или възможността да се срещнете с акула. Бреговете на кристално чистия океан изобилстват с дървени къщички, през пода, на които можете да наблюдавате подводните чудеса. Напълнете душата си с красиви преживявания.

Романтика и релакс на Бора Бора

Бора Бора  ваканция

Бора Бора е един от островите на Френска Полинезия, където някои хора дори мечтаят да изживеят старините си. Признаваме си моментално, че и ние бленуваме за такъв момент. Любопитният факт за този остров е, че има останки от застинал вулкан. Разгледайте снимките, които сме ви подготвили и се пригответе за спокойствието на природата в цялата й прелест. Влюбени гълъбчета, побързайте с резервирането на самолетния си билет за там, ако искате да видите едни от най-красивите залези на света.

Тропическа красота в Бора Бора

Бора Бора подводен свят

Перфектно чистите плажове и тюркоазената вода в Бора Бора създават ослепително красив пейзаж. Водата изобилства на корали и тропически риби, скатове, акули и всякакви морски същества. Островът е известен със своите луксозни спа центрове, които допринасят за създаването на една от най-посещаваните туристически дестинации. Това съвсем не е случайно. Разгледайте галерията по-долу, която прилича на сбор от красиви картички с места, на които всеки иска да избяга от рутината на ежедневието, да се наслади на красотата на природата и да усети смисъла на италианското „удоволствие да не правиш нищо“. Звучи изкушаващо, нали?

Бора  Бора – мечтаната дестинация за почивка

Бора-Бора-почивка

 Изглед от високо над тюркоазено сините води на Бора Бора

Бора-Бора-дестинация-почивка

 Къщички в океана около Бора Бора

Бора-Бора-дестинация-почивка

 Част от красивата природа на Бора Бора

Бора-Бора-дестинация-почивка-плаж

Бора-Бора-дестинация-почивка

Бора Бора плаж дестинация почивка

Бора-Бора-вили