панделки мода стил

Нежните панделки отдавна са знак за момичешки стил, кокетство и младежка женственост. Най-често те се появяват на кръста под формата на колан или в романтични прически.  Пускайки един бегъл поглед на подиума за този сезон, виждаме че панделките не са само за малките момичета, вече. При Balenciaga Александър Уанг е намерил начини да вкара във вдъхновените от бельото дрехи копринени панделки, които имат повече страстна нотка. При Proenza Schouler виждаме силни, структурни силуети, пристегнати с големи панделки, които имат парадоксално минималистичен акцент. Извън модните шоута, в уличния стил този дейтал се оказа тенденциозен, но и много удобен за носене. От тънки панделки, вързани около Питър Пан яките до романтичните червени и завързани около глезена, тук сме събрали 13 начина как да носите панделката като истинска жена.

Женствени и кокетни панделки

панделки мода стил

Можете да носите панделките навсякъде, по всяко време! Основното нещо е да не се прекалява. И не забравяйте, че те не са само в розово.

Как да въведете този сладък женствен елемент в различни визии?

За бизнес стила – костюм с панталон или пола молив може да се комбинира с копринена или шифонена блуза, която в яката да се завързва на панделка, вместо обичайната остра яка. Все пак, ако ви е страх да не наблегнете на пълнотата в раменете и врата, изберете светла блуза с V-образно деколте, а тънките черни завързани връзки само ще усилят ефекта на издължения врат.

панделки мода стил
Френски стил – Тук са важни елементите. Например, трикотажна барета с панделка, шапка, пантофки, колани и аксесоари с панделки, високи токчета с панделки в задната част.

Небрежен стил – Улицата е достатъчно демократична и позволява всичко. Можете дори да си сложите интересен тоалет, който да е целия в панделки, можете да си завържете красива лента в косата или да акцентирате с риза. Има много поли, рокли и дори панталони, които в частта на талията са с завършен детайл на панделка.

Панделката в стрийт стайла

панделки мода стил

панделки мода стил

панделки мода стил

панделки мода стил

панделки мода стил

панделки-мода-стил

панделки-мода-стил

панделки-мода-стил

панделки-мода-стил

панделки-мода-стил