прически подстрижки 2016

Прически и подстижки 2016 – звездните стилисти за късите коси на любимите ни знаменитости.

В първият месец на новата година сме сигурни, че повечето от вас обмислят с каква нова прическа и подстрижка да продължат 2016 ? Един от най-лесните начини да се направи драматичен или не-толкова-драматичен ъпгрейд е с ножицата. Кой е готов да седне на фризьорския стол? С 2016 продължава тенденцията на нашумелия лоб и именно за това от списание POPSUGAR разговарят с някои от стилистите на любимите ни знаменитости, за да разберем кои и какви ще са най-горещите прически през тази година. И не се притеснявайте, ако не ви допада – всеки може да получи каквато подстрижка поиска в салона, ако не сте фенове на прически за къса коса. Ако пък нямате търпение за новата промяна тук, можете да научите как да оформите новия си външен вид, след като се приберете вкъщи (така че да пасва на вашия начин на живот). И един съвет: бретон – възвръща се на модната сцена.

Прически и подстижки 2016

прически подстрижки 2016

Според Джон Барет, който е стилист на Диран Мистри, рошавата и дълга до раменете коса е именно за 2016 г. Вземете пример от знаменитости като Адел и Ема Уотсън.

Какъв ефект да поискате от вашия коафьор:  Елегантна, модерна и лесна прическа, която не се нуждае от много поддръжка. Уверете се, че тя притежава повече подвижност и е с нарязани краища за визия тип “сега станах от сън”.
В домашни условия: Използвайте солен спрей и такъв за повече текстура. Навийте кичури от косата в противоположни посоки хлабаво и ги напръскайте.

прически подстрижки 2016

Тенденциите също така прогнозират, дълги бретони с много средни слоеве, които падат около лицето. Такива които виждаме да носят Алекса Чънг и Тейлър Суифт.

Какъв ефект да поискате от вашия коафьор: Един модерен, рок-енд-рол стил, който да не се нуждае от много поддръжка. Дължината трябва да бъде достатъчна, така че да можете да я дръпнете назад в конска опашка, но и да са достатъчно къси, за да падат на лицето в предната част.

В домашни условия: На суха коса, пръскайте с вода с морска сол или със специален спрей от средата до краищата, за да дадете малко непокорство на косата си.

Подстижки и прически  2016

прически подстрижки 2016

прически подстрижки 2016

 

прически-подстрижки-2016

прически и подстрижки 2016

прически подстрижки 2016

прически о подстрижки 2016

 прически о подстрижки 2016

прически о подстрижки 2016