Street style

Прозрачни поли – лято с много показ на плът

prozrachni poli tendencii

Можем ли да носим прозрачни поли в градска среда? Ако можем, то как да го направим? С какво да ги носим?

Това лято да си покажем крачетата можем не само в къси поли, панталони и рокли, но в макси такива. Не се учудвайте – това може да се случи само в случай, че платът, от който е направена роклята или полата ви е от прозрачна материя. И сега, след като разбрахте на къде бием, да обявим и главния герой на нашата статия изключително атрактивната тенденция на лятото – полите с прозрачни материи. Как да ги носите и с какво да ги комбинирате, можете да разгледате по-долу.

Стрийт стайл – прозрачни поли

prozrachni poli dantela

Великолепието на прозрачната материя може да се подчертае с още един прозрачен слой, този път обаче от дантела. Съчетайте романтичната и приказна материя с нещо по-остро като кожено яке с капси или черни боти на висок ток. Така ще имате по-модерна и градска визия и няма да ви сбъркат с избягала от театрална пиеса самодива.

prozrachni poli sini

Лятото изключително много държим на дантелата, а покрай Александър Уанг още повече държим на спортния шик. Ето и един удачен начин да съчетаете двата тренда така, че да са в хармония, а и да не се засегнат, че се предпочели едната тенденция пред другата. Все пак и те имат чувства?!

prozrachni poli v cherno

Един още по-дързък вариант за носене на прозрачния тренд. Крака, корем, дупе – всичко на показ! Няма как да останете незабелязани с подобен тоалет. Заложете на ултра-изрязани къси панталонки под прозрачната пола, обуйте най-удобните си ниски пантофки и крачете смело по горещия градски асфалт. Лято е!

bqla prozrachna pola

И все пак, ако не се чувствате достатъчно комфортно в чак толкова прозрачна материя, можете спокойно да заложите и на любимата дантела, която показва и скрива толкова, колкото трябва. Забавлявайте се с дължините и материите, все пак дойде най-закачливия и весел сезон. Сериозността оставете на сивите дни.

Визии с прозрачни поли

prozrachni poli tendencii

prozrachni poli v sivo

razkroena cherna pola

cherna prozrachna pola

zelena prozrachna pola

bejova prozrachna pola

cherna pola prozrachna

cherna prozrachna pola

cherna prozrachna pola tendencii

cherni poli prozrachni

cherni prozrachni poli

prozrachna cherna pola

prozrachna pola tendencii

prozrachni poli cherni

prozrachni poli chern tendencii