Тенденции

Визии за SPIRIT of Burgas

vizii za spirit of burgas

От както разбрахме, че тази година SPIRIT of Burgas се завръща, след въпроса “Кои ли ще са хедлайнерите?”, идва и другият важен, традиционен и стереотипен за жените въпрос “Какво ще си облека?”. Все пак, главна роля играят не само изпълнителите, но и публиката, която със своето цветно, свежо и празнично настроение превръщат фестивалите в едно изключително и неповторимо събитие. А няма как да не искаме да си увековечим настроението в най-актуалните и красиви визии за лятото. SPIRIT of Burgas е двудневен фестивал, който тази година ще се състои на 7-ми и 8-ми август на централния плаж в Бургас. Ние решихме да прегледаме едни от най-актуалните визии от друг фестивал – много по-грандиозен и мащабен – Coachella и да преценим, кои от визиите ще са подходящи за Спирита.

Аутфити за SPIRIT of Burgas

spirit of burgas vizii

За разлика от предните години, в които на сцените на SPIRIT of Burgas изпълняваха главно рок банди и музиканти, тази година любимият на хиляди фестивал е насочил поглед към поп културата. В първия ден главната сцена ще бъде превзета от родни изпълнители, белгиецът Milow, който е известен с кавъра си на хитовата песен отпреди 8 години на 50 Cent, Justin Timberlake и Timbaland –  “Ayo Technology”  и нашумелият Kwabs. Главната звезда на първия ден е чаровникът Роби Уилямс, който обещава за невероятно двучасово шоу – част от турнето му „Let Me Entertain You”. И въпреки изцяло поп ритмите, на плаката си Роби се е дегизирал като фен на KISS, а пък на сцената ще се появи с дяволски рога, така че, можете пре-спокойно да заложите и на glam rock визия в първия ден.

Какво да облечем за SPIRIT of Burgas?

spirit burgas vizii bqlo

За втория ден на фестивала, за сега няма никаква информация кои ще са изпълнителите. Въпреки това, ние искаме да напомним, че това е необикновен фестивал на плажа. Така че плажните визии са абсолютно на място. Къси панталони с висока талия, феерични рокли и кроп-топове. Важно е да отбележим, че е препоръчително да сте със затворени обувки, защото единственото най-неприятно нещо, което може да ви се случи на “Спирита” , е да ви се напълнят обувките с пясък или да не успеете да притичате към  сцената, заради отворените сандали.

spirit burgas vizii cvetni

spirit of burgas vizii florali

spirit burgas vizii resni

vizii za spirit burgas bqla roklq

vizii za spirit of burgas kasi pantaloni

vizii za spirit of burgas roklq

spiritа burgas botushi

spirit of burgas gashterizon

spirit of burgas hipi vizii

 

spirit of burgas kendal jenner

spirit of burgas kimono

spirit of burgas mini roklq

spirit of burgas prozrachna roklq

spirit of burgas resni

spirit of-burgas rokli

spirit burgas sandali

spirit burgas shapka roklq

Inline
Inline