Street style

Стрийт Стайл от тук – от там

стрийт стайл визии лято

Напоследък модните тенденции се диктуват не от модните къщи, а от улицата. Стрийт стайл попаденията на фотографите и социалните медии са най-голямата сила на модата днес. За да разбереш кое се харесва от фешънистите, трябва само да хвърлиш един поглед отвън по време на модните седмици, където стотици стилисти, блогъри и знаменитости всеки сезон успяват да направят някоя дреха или аксесоар хитова тенденция и възможно най-преекспонирания айтъм. Така че в един момент си залят от купища статии и снимки на нещо, което смяташ за откачено и не особено хубаво. Това е много неприятен момент. Но има и положителна страна. Даже като се замислим, май са две. В много от случаите нещата, които не харесваме, са или защото не са в наш стил или просто не знаем как и с какво да съчетаем. Тук стрийт стайл снимките ни идват на помощ и действат като вдъхновение. От друга страна пък, така ли иначе обожаваме въпросния предмет и нямаме нищо против целия свят да се обсебва от него. Краен извод – стрийт стайлът освен, че е вече част от изкуството наречено фотография, е и голям вдъхновител.

Стрийт стайл снимки

стрийт стайл принтове

Ще наблегнем върху три основни тенденции при стрийт стайла за този сезон. На първо място, това са принтовете. Цветни, готини и много летни. Най-свежи са роклите с шарении, които вкарват настроение в ежедневието. Разбира се, не са особено подходящи за тези от вас, които работят в консервативна среда, но пък през почивните дни са идеални да разчупите с някой луд принт.

стрийт стайл ресни

За ресните толкова вече сме говорили! Въпреки това, пак ще отбележим, че са тенденциозни и са актуални не само за лятото, но и за есенните дни. Така че, даже да се снабдите сега с една готина пола на ресни, ще можете да си я носите и през по-хладния сезон. Несъмнено те са едни от най-любимите ни тенденции и са изключително игриви и привлекателни.

стрийт стайл розова пола

Пастелите нахлуха този сезон и превзеха челното място на ярките нюанси. Не бихте сгрешили с каквото и да е в пастелен нюанс. В случая, това е розова пола, която е съчетана с един стар и познат аксесоар – чанта на кръста. Нейната модна сила си отиде в края на 90-те. Въпреки това, дизайнерите се опитват да вкарат отново този вид чанти в тенденциите. Дали успешно или не, обаче, не можем да кажем, тъй като колкото и грозно да изглеждат, са ултра-удобни за фестивали и концерти.

Още стрийт стайл снимки

стрийт стайл синя рокля

стрийт стайл вероника хейлбрюнер

стрийт стайл визии

стрийт стайл визия бяло

стрийт стайл дънки

стрийт стайл дънков тоалет

стрийт стайл елена перминова

стрийт стайл лято

стрийт стайл пастелено синьо

стрийт стайл пастелно розово

стрийт стайл попи делевин

 

Inline
Inline