Стрийт Стайл кроп топ – как го носят другите?

krop top street style

Кроп топ модата е сред топ тенденциите и за това лято. Ако си мислихте, че този оголващ корема стил е на път да си ходи, не сте били прави. Кристалната ви модна топка, не е предсказала правилно тенденциите за сезона, защото супер готините кроп топове са навсякъде и са в какви ли не форми. Още от нюйоркската модна седмица е трябвало да ви стане ясно, че тази тенденция ще е навсякъде и през 2015.  Разбира се, ние забелязахме много очарователни съвпадащи сетове, но бяхме й приятно изненадани да видим и някои свежи хрумвания. Креативно нахвърлени слоеве имаше при Rebecca Taylor и неочакваните гингам принтовете при Oscar de la Renta са доказателство, че макар и да ви е леко омръзнал този тренд след миналото лято, не трябва да премахвате вашите любими разкриващи деликатно корема кроп топове, все още. Вижте зашеметяващите визии, които доказват актуалността им в стрийт стайл модата.

Срийт стайл визии с кроп топ

krop top bql striit stail

Най-доброто съчетание на кроп топа е с високата талия, независимо дали е пола или панталон. В случая, кроп топът е бял и е комбиниран с пола с цветен принт с акцентиращ зелен цвят. Обувките са в черно и бяло, които са преобладаващата комбинация и в полата. Едноцветният топ и чантата са балансьорът във визията.

krop top bustie

През лятото има голяма вероятност да попаднете и на кроп топове тип бюстиета. В горната визия виждаме ансамбъл от две части в розово, които изглеждат така, като че ли някой е нарязал сладката рокля в бонбонени цветове по средата. Всъщност, това е нарочно търсеният ефект.

bql krop top striit stail

Панталоните съчетани с кроп топ са другата абсолютно любима комбинация на стрийт стайл звездите. Най-често те са носени с панталони с висока талия и широки крачоли. Този сезон друг абсолютен тренд са женските летни костюми. Това е един добър начин да добавите и разголващ корема топ, като заложите на едноцветен костюм и  кроп топ в неутрален цвят.

Още стрийт стайл кроп топ визии

krop top stiit stial tropichen print

krop top rairan striit stail

stree style krop top cheren

striit stail krop top dantela

tropichen print krop top

miroslava duma krop top

bql krop top s kostum

bql krop top s pantalon

 

cheren krop top street style

cheren krop top street style rakav

cherven krop top striit stail

chrven rairan krop top striit stail

crop top kristin sentenera stiil stial dankov krop top striit stail

kojen krop top

krop top bql dantela street style