Летни тенденции в грима

 летни тенденции в грима

Днес ви представяме трите ключови летни тенденции в грима. Те са коренно различни и дават по-голям избор за хубав и подходящ макиаж. Това са главните трендове при грима, които са използвали модните дизайнери, за да подчертаят визиите на моделите, които крачат по модната сцена и представят техните тоалети. Кои модни къщи влязоха в топ 3 списъка ни – вижте по-долу.

Ключови летни тенденции в грима

летни тенденции в грима ярко червило

Летните тенденции в грима според Dolce & Gabbana

Няма как да опишем какво е вълнението, което се случва преди всяко шоу на Доменико и Стефано. Броят на тези, които желаят да присъстват на шоуто е явно е превъзходствал пространствените способности на миланския театър Метропол. Що се отнася до щастливците, които все пак успяха да влязат в светая светих, те са достатъчно големи късметлии, защото дизайнерите отново успяха да инжектират доза любов към Dolce & Gabbana във вените на фенове на творчеството им. Можем само да опишем безкрайно и безумно красивата рокля и аксесоарите, но фокусът този път ни е гримът – приложените техники, които са твърдо решени да завладеят сезона. Основният акцент при грима, според Пат Макграт, са устните. За да получите най-луксозния цвят, тя използва само за три вида: Моят любим червилото Classic Cream Lipstick с оттенъците Amethyst и Ultra, както и изцяло нов продукт – матовото червило  Dolce Matte Lipstick, Dolce Desire. Резултатът е перфектен! Това е класика, която никога няма да ни омръзне.

Още летни тенденции в грима на подиума

летни тенденции в грима  gucci

Летните тенденции в грима според Gucci

Шоуто на Gucci в Милано по време на модната седмица за пролетно-летния сезон съвпадна с откриването на първия Gucci Beauty Corner в Милано. В деня на официалното отриване на продажбите към следобедните часове някои от гримовете вече не бяха на разположение. Модните японски туристи се бяха втурнали да купуват нови продукти почти в промишлен мащаб! За да повторите перфектния грим на очите от модното шоу на Gucci, можете да пробвате по два начина: на долния клепач, подчертайте със сенки Magnetic Shadow Mono с нюанса Iconic Gold, а на линията на миглите нанесете Magnetic Shadow Mono, Quad Tuscan Storm. За завършек на грима сложете кафява спирала Opulent Mascara.

летни тенденции в грима  armani

Летните тенденции в грима според Giorgio Armani

Шоуто на Giorgio Armani – марка, за която трябва да се говори само с възхищение и любов – съвпадна с наистина забележително събитие за световната красота. А именно – пускането на нова линия на грим Armani Runway. Сега, в същото време с колекцията от дрехи, ни чакат и специално създадените от Линда Кантели продукти: палетка за лицето и очи, както и червило и лак за нокти. Цветът на опаковка на 100% съвпада с пясъчните-бежови тонове от колекцията, което не е изненадващо: творческият директор на грима Линда Кантело работи в тандем с маестрото Армани в продължение на много години. Между другото, пясъчно-бежовият нюанс е един от върховните в модата палитри за топлия сезон.

тенденции в грима

летни тенденции в грима gucci

летни тенденции грим

летни тенденции грим  gucci

летни тенденции грим

летни тенденции грим armani

летни тенденции грим

летни тенденции грим 2015 armani

летни тенденции грим armani

летни тенденции грим

летни тенденции грим golce gabbana

летни тенденции грим кендър дженър