бански 2016

През следващите три-четири месеца докато навън духа вятър и вали сняг, може би не е най-актуалната тема за бански 2016, но с всеки изминал ден се приближаваме все повече до топлите месеци. И това е добрата новина. По-добре по-рано да бъдете информирани за модните тенденции при банските костюми, отколкото топлото време да ви завари неподготвени. В следващите снимки ще ви запознаем с няколко от тях.

Бански 2016

бански 2016

Разглеждайки снимките на бъдещите най-модерни бански 2016, може би ще ви се прииска да бъде лято. А какво по-хубаво от това да предизвикаме малко красиви спомени за миналите топли месеци и надежда, че следващите ще бъдат още по-невероятни? Лично ние вече нямаме търпение да почувстваме отново плисъка на вълните в краката си, да видим прозрачните води на езерата и да си направим екскурзия до някой от бреговете на океаните. Може би затова избързваме да ви покажем бъдещите тенденции при бански 2016. Така че, докато чакаме това да се случи, сгушени на топло в дома си, ще погалим очите ви с няколко от най-красивите модели на плажното “облекло”.

Най-красивите и елегантни модели бански костюми 2016

бански 2016

Една от тенденциите при бански 2016 е те да бъдат с изрязани участъци. Моделите изглеждат доста се*сапилно и елегантно. Много е вероятно да видите голяма част от дамите по плажа именно с такива. Цепките им са стратегически разположени. Подчертават извивките на женското тяло и красота.

бански 2016

Бански костюми с връзки на бюста. Независимо дали е цял или половинки, нежните въженца са по-скоро артистичен завършек на модела, отколкото практически насочени. Всички те изглеждат невероятно. Имат тайното свойство да насочват мъжките погледи именно към гърдите ви, така че помислете си колко точно да ги стегнете.

бански 2016

Бански костюм от две части с бикини с висока талия. Подходящи за повечето видове телосложения. Слабите дами изглеждат още по-вталени и елегантни, а на по-пълните жени им се отдава възможност да скрият някой недостатък. Къдрици и ресни в горната част ще направят бюста ви да изглежда по-обемист.

бански 2016

бански 2016

бански 2016

бански-2016

бански-2016

бански-2016

бански-2016

бански-2016

бански-2016

бански-2016