бански 2020

Бански 2020 – водещи тенденции от PARAMIDONNA. Светът на плажното облекло определено привлече доста внимание в световен мащаб. В последните години, стана много тренди модерната плажна визия. Няколко модела взеха превес над други, навлязоха нови и различни материи, а разнообразието от принтовете несъмнено е голямо. 

Днес ще хвърлим обширен поглед върху тенденции бански 2020, като за целта ще се водим и от един български бранд на световно ниво, а именно PARAMIDONNA. Разказвали сме ви вече за неговите успехи в света на банските и плажните дрехи в модни столици и списания. Но сега ще обърнем фокус към основните трендове за бански 2020, които ни очакват.

Тенденции бански 2020

бански 2020

Бански от плюш – може би малко ще ви изненада тази тенденция, но този тип материя определено е хит сред бански 2020. Брандът PARAMIDONNA използва висококачествена материя кадифе, която е бързосъхнеща. Издържаща на хлор, слънцезащитни масла, пясък и UV лъчи, тя минимизира всички притеснения, които са свързани с намокряне във всякакъв тип вода. Различните модели и атрактивни цветове, в които можем да открием бански 2020, несъмнено могат да бъдат нашето лятно бижу в гардероба. 

бански 2020

Металик цвят – атрактивен, модерен и ефектен! Този тип за 2020 бански костюми, определено ще бъдат доста актуални за плажа. Независимо дали цял бански или половинки, те ще са абсолютен тренд за атрактивната визия за плажа. Разбира се, и в комбинация в свежите и нежни цветове, които ни предлага бранда. 

бански 2020

Бански с пера – на модните подиуми от няколко години насам, перата винаги имат свое отредено място в дрехите и обувките. Ето, че те навлязоха и в новите тенденции бански 2020. И преди да ви се прокрадне мисълта, че след изсъхване няма да бъдат в съвършен вид, ще ви опровергаем. PARAMIDONNA залагат на естествени пера в своите бански костюми, които след намокряне възвръщат своя първоначален вид. В този ред на мисли, не се колебайте да заложите на тази тенденция през 2020. 

бански 2020

Бански с перли – нежни, елегантни и изключително женствени! Перлите винаги са били стандарт за стил, а пренесен в света на плажната визия, ние несъмнено сме много щастливи. Използваните висококачествени перли нямат проблем да бъдат мокрени във вода. А елегантността, с която допринасят към моделите бански, определено засилва и  още повече женствената визия.

бански 2020

 

Бански-боди с дълъг ръкав – този модел бански е много подходящ за практикуване на различни водни спортове и плаж. Изработен от еластична и уникална леко лъскава материя, той не се впива в кожата, а извайва женската фигура по безупречен начин, прикривайки излишните сантиметри около талията и ръцете. Бански тип боди са част от колекцията “LUST INTO THE WILD“ на PARAMIDONNA, които се характеризират с характер и неподправен стил.

бански 2020

Зебра принт – заговаряйки за “LUST INTO THE WILD“, то няма как да не обърнем фокус и към една друга тенденция за бански 2020, а именно принтът зебра. В различни атрактивни цветове, могат да бъдат открити разнообразни модели бански. Докато досега леопардовият принт вземаше превес в животинските модни шарки, то сега е ред и на зебра принтът! Класическа комбинация от черно и бяло, ефектно синьо и черно или пък закачливо черно с циклама и оранжево, ще ни радват този сезон.

бански 2020

One-size бански – за финал оставихме един тренд, който несъмнено ще ви допадне. Линията на PARAMIDONNA, която е разработена за one-size бански, използва материя с голямо еластичност. По тази причина, всеки един от този тип модели се предлага в един размер, който отговаря от XS до XL. Можем да ги открием в бяло, черно и карамел цвят. 

Е, с това приключва нашата модна разходка в тенденции бански 2020, като в следващата галерия ще ви оставим да се насладите на разнообразни модели и цветове бански PARAMIDONNA. 

бански 2020

 

бански 2020

 

бански 2020

 

бански 2020

 

бански 2020

 

бански 2020

 

бански 2020

 

бански 2020

 

бански 2020

 

бански 2020

 

бански 2020

 

бански 2020

 

бански 2020

 

бански 2020