Тенденции

Всички носят малка червена рокля – черната е детронирана

червена рокля

Ето че МЧР вече се отнася до „малка червена рокля“ и „малката черна рокля“ започна да губи позициите си на „must have. Особено около празниците, които наближават с всеки изминал ден. Ето защо, ако искате да постигнете една модерна визия за партитата около Коледа и Нова година, заложете на тоалет в този цвят.

Изглежда, че и звездите са отегчени от черната къса рокля, която е подходяща за всеки повод. И макар да е изпитан и класически коз за всеки дамски гардероб, като че ли всички копнеят за нещо по-ярко, смело и цветно, което да облекат. Да влезе роклята в червено, моля!

Малка червена рокля

червена рокля

Забелязваме, че звездите позират гордо на официални събития, облечени в своите привлекателна червени рокли, които варират в своето разнообразие от кройки и материи. Дори и „вярната“ на малката черна рокля Селена Гомес изглежда свежо и привлекателна в този интересен и стилен ален аутфит. Нека да обърнем заслужено внимание на поседната модна тенденция в дамското облекло.

червена рокля

Малката червена рокля не може да мине незабелязано – нито на официално мероприятие, нито на разходка из града, нито на парти. Секси, ярка и съблазнителна, тя превръща всяка дама в обект на внимание. Не се нуждае от много аксесоари, нито от ефектни обувки или чанта. Най-добре се съчетава с чанта клъч и високи обувки в черен или червен цвят.

червена рокля

Дженифър Лопес винаги изглежда привлекателна и следи изкъсо последните тенденции, ето защо се разхожда грациозно, облечена в своята малка червена рокля с презрамки и дължина до коляното, която е съчетала с обувки в същия цвят.

Ако имате нужда от още вдъхновение, разгледайте галерията със снимки на известни красавици в червено, за да изберете подходящият за себе си модел. Ще изглеждате чудесно на празничното парти, облечена с подобна рокля.

червена рокля

червена рокля

червена рокля

червена-рокля

червена-рокля

червена-рокля

червена-рокля

червена-рокля

червена-рокля

червена-рокля

 

Inline
Inline