Тенденции

Цвят каки за есента

цвят каки

Изберете цвят каки за есента.

През всеки сезон има по няколко основни цвята, които преобладават по време на модните дефилета на дизайнерските модни къщи. През тази есен един от фаворитите е именно интересният цвят каки, който ще завладее улиците, защото ще бъде един от най-модерните за сезона. И ,ако все още нямате нито една дреха в каки цвят, то приемете на доверие съвета ни да побързате да обновите визията си с негова помощ. От дамски палта, блейзъри и пуловери до панталони и къси или дълги поли, може да откриете идеалните айтъми за вкуса и стила си в този модерен цвят.

Цвят каки за есента

цвят каки

 

Както винаги и в този случай има определени трикове за съчетаването на този цвят и веднага ще ви дадем най-добрите съвети. Имайте в предвид, че цвят каки играе ролята на бяло платно, което може да се носи както от главата до петите, така и с неутрални тонове, със силни ярки акценти или с други нюанси на зеленото. Момичетата обичат този цвят, тъй като може да се носи така, че да отговаря на всички стилове. Независимо дали настроението ви е насочено към по-изискана, минималистична или небрежна визия, във възможните варианти за носене на каки цвят има по нещо за всеки. Каки е известен като транс-сезонен цвят, което означава, че можете да го носите през цялата година и да изглеждате страхотно.

Вдъхновения от улицата в каки цвят

цвят каки

Каки е елегантен и шик цвят, който има също така и „стрийт вайбс“. Съчетава се идеално с всеки тен на кожата и има същите качества да направи силуета по-слаб като черното, особено ако решите да го носите в по-тъмни тонове. Когато бързате или просто не знаете какво да облечете, можете да обуете един чифт удобни панталони  в този нюанс и да го съчетаете с черно поло или бяла риза с навити ръкави и да изглеждате фантастично. Тези „безопасни“ цветови комбинации си подхождат чудесно.

цвят каки

цвят каки

цвят каки
цвят каки

цвят каки

цвят каки

цвят каки

цвят каки

цвят каки

цвят каки

цвят каки

цвят каки

цвят каки

цвят каки

цвят каки