obuvki prolet lqto 2015

С поглед към светлото бъдеще на модата и с поглед към топлия сезон, се опитаме да намери най-добрите и най-горещите, стигаме до границите на тенденциите на обувки пролет-лято 2015, които са повече от разнообразни, универсални, цветни и изключителни. Какво ги прави уникални и специални този път е от порядъка на дизайнерски решения, които са приложени, за да се обновят класическите форми и фигури, и да изведат нещо свежо и елегантно от тях. По този начин, ние сме тук с общия списък на тези пролетни красоти за тендеции на 2015 при обувките, които представляват голям брой модели на дизайн и форми, използвани от най-популярните модни дизайнери и къщи.

Горещите тенденции при обувки пролет/лято 2015

obuvki miu miu prolet lqto 2015

Търсим любители на обувки! Всъщност това сме, всички представителки на нежния пол, нали? Пролетните дефилета ни показаха цяло ново поколение кецове, само за завиждане, за този сезон. И към кои, точно, дизайни да обърнем внимание? Креативните директори на модните къщи наблегнаха на ниските обувки и дебелите токове. Въпреки множеството чехли и сандали, те са така добре разкрасени и облечени в ресни, че дори няма да се почувствате виновни, че не сте си сложили токчетата. Всичко малко или много е по старому си, но с малко нов поглед.

Те се движат светкавично на подиума, но със студения сезон почти зад гърба ни, сега е добър момент да погледнем назад към обувките на пролет 2015. Все пак да се подсигурим, дали не сме пропуснали нещо от извора на ’15 шоутата. Поглед към Alexander Wang, който премина към следващото ниво! Вдъхновен от кецовете той създаде обувки от плат. Thakoon, Rick Owens и много други заложиха на дървените ниски подметки. Rodarte и Givenchy пуснаха към колекциите си дълги кожени гети до бедрата. Dolce and Gabbana украсиха, отново, пищно обувките си в бароков дух. А Миуча Прада за Miu Miu и Prada ни е подготвила хипарски платформи, който да съчетаем с много любов и финес.

Обувки Пролет/Лято 2015 на подиума

prada prolet lqto obuvki 2015

Prada