Тенденции

Модни тенденции лято 2016

модни тенденции лято 2016

Модни тенденции лято 2016 – от женската до мъжката мода

Модата е една непостоянна дама. Тя може да бъде почитана, към нея можете да бъдете скептично настроени или просто да не ви харесва. Въпреки това, почти всяка жена следи новите тенденции, отбелязва общите трендове и направленията в развитието на модната индустрия. Кои са хитовите дрехи, които ще бъдат носени това лято, можете да видите по-долу.

модни тенденции лято 2016

Минимализъм

Вече повече от един сезон в модната индустрия може да бъде проследен един лаконичен стил – минимализмът. Огромен брой модни къщи отказват да вкарват ярки цветове, материи, пайети и „ексцесии“. Най-известните дизайнери предпочитат дрехите да се шият с вкус, който да изглежда бляскав, но стилен.
Тук няма строги ограничения. Роклите се характеризират с липса на десени и с проста кройка, но от качествени материи. Минимализмът на пролет-лято 2016 е представен по съвсем различен начин. Този път са добавени кристали, метални нишки, дантела, вълна, бродерии, ресни, волани, листа и цветя. По този начин, нашите любими дизайнери отбелязаха, че на съвременната мода не й е присъщо да бъде скучна.

модни тенденции лято 2016

Блузи

През лятото на 2016 трябва да съберем смелост, с която да демонстрираме някои части от тялото си, тъй като на върха на модата ще бъдат къси блузи. Жените от всички възрастови групи с различна физика могат да се насладят на тази тенденция.

модни тенденции лято 2016

Панталони

В дамската мода на лято 2016 панталоните са голяма тенденция. Следващият сезон ще бъдем облечени изцяло от глава до пети в различните варианти на класическите бермуди, капри и палацо. Единственото нещо, което те деликатно ще подчертаят е само фигурата, оставяйки място за пълен комфорт и доза увереност.

модни тенденции лято 2016

Рокли

Перфектно подбраната рокля е възможността да покажете вашият стил и да бъдете привлекателни по всяко време на годината. През новия сезон на 2016, дизайнерите показват голямо разнообразие от ежедневни тоалети – от летните сукмани до излъчващи строгост рокли.

модни тенденции лято 2016

Кожа

Дизайнери като Gucci, Sportmax, Isabel Marant, Calvin Klein, Louis Vuitton проявиха интерес към цветната кожа, в която всяка една жена ще изглежда абсолютно привлекателна, шикозна, стилна и най-вече смела. Плисираните поли ще бъдат толкова актуални през топлите дни, че дори ще бъдат носени и от кожени материи, понякога комбинирани и с кожен топ.

модни тенденции лято 2016

Дънки

Дънките за следващия сезон са едно поразително разнообразие от щампи, бродерии и цветове. Зелено, оранжево, червено, жълто, изумрудено зелено, синьо – можете да изберете всяка една гама и да изглеждате възхитително. Най-модерните модели са класически прави, тип сини и надрани. От материалите, дизайнерите предпочитат от леки до средно плътни и структури от стреч.

модни тенденции лято 2016

Чанти

Тенденцията при чантите за лято 2016 няма да ни донесат някакви новаторски структури, цветове и форми, но показват оригинален и практичен подход. Все още остават модни раниците, такива през рамо, цветни с принт, както и изчистени и бизнес чанти.

модни тенденции лято 2016

Мъжка мода

Мъжката мода за лято 2016 съчетава традиционни мотиви и смели идеи. Мъжете ще носят широки панталони, вратовръзки, розово, светло синьо, жълто, зелено и дънки. Кройките им трябва да са тесни или прави. Тесните панталони ще изглеждат перфектно със свободни блузи, пуловери и ризи.

модни тенденции лято 2016

Детска мода

Основната тенденция на модни дрехи за деца през 2016 г. – това е креативността. Следващият сезон ще бъде популятен войнишния стил, ретрото, стрийт стила и спортния стил. Трикотажът е най-предпочетената тъкан. Характерната особеност ще бъдат блестящите и метални текстури и пастелните цветове. Най-важна рокля ще играе камуфлажният принт, които може да бъде както цветен, така и монохромен.

Inline
Inline