lqto vizii resni

С какво и как да носим ресни за лятото? Кои са подходящите аксесоари и как да ги съчетаваме в ежедневието?

Независимо от факта, че ресните доминират на пролетния моден подиум и че ще бъдат в топ трендовете от сега до есента, е редно да си признаете – маааалко, ама много мъничко ви е страх от ресните, нали? Има голяма разлика между ресните с фестивален-шик и тези видове от тях, с които можем да се разминем и на работа. Едните са да вкарате малко авантюристичен дух във визията си, а другите – за да покажете, че не само сте наясно с тенденциите, но и можете да си ги направите свои, като ги носите и в ежедневието.

 

Как и с какво да носим ресни за лятото?

bejova pola resni

РЕСНИ ЗА ЛЯТОТО – ЕДИН ДЕТАЙЛ

Не наслоявайте ресните! Ако си сложите кожено яке с ресни, върху блуза с ресни и пола с ресни ще прекалите и няма да позволите да се види ефекта на ресните както трябва. За това, заложете само на един елемент с ресни.

cherna kojena chanta resni

 

РЕСНИ ЗА ЛЯТОТО – ПОД РЪКА

Има толкова много варианти на чанти с ресни! Няма по-добър начин да тествате тенденцията като я комбинирате с различни аутфити, а това може да се направи само с една елегантна чанта в неутрален цвят. Така малко по малко ще придобиете представа как и с какво можете да съчетаете ресните.

letni sandali resni

 

РЕСНИ ЗА ЛЯТОТО – НА КРАКАТА

Едни страхотни сандали на високи токчета биха били идеалното съчетание на малката черна рокля. Те са забавни, цветни и закачливи. И няма да останат незабелязани!

lqtna pola resni

 

РЕСНИ ЗА ЛЯТОТО – ПО ПОЛАТА

Преди да минете на ресните по панталона (да, знаем, че рано или късно ще стигнете и до там) е хубаво да се поупражнявате на по-лесната материя, а именно – полата. Те могат да бъдат както дълги и веещи се, така и по-къси и само като акцент в долната част на вашата лятна пола.

lqtno kimono resni

РЕСНИ ЗА ЛЯТОТО – ПО АЗИАТСКИ

Това лято имате възможност да се почувствате като истинска пеперуда … или птица … И да припявате на старата добра песен на Нели Фуртадо. Кимоната са едни от многото тенденции на сезона и ресните по тях дават една много романтична и много безгрижна визия.

sivi banski resni

РЕСНИ ЗА ЛЯТОТО – НА ПЛАЖА

И ако ви харесва твърде много тренда с ресните, можете да ги пренесете и на плажа, като изберете бански с актуалните за сезона игриви ресни. Все още ли си мислите, че са тенденция, която трябва да стои само върху есенните велурени якета?

srebarno kolie resni

РЕСНИ ЗА ЛЯТОТО – КАТО В РЕТРО ФИЛМ

Освен познатия и много любим хипи период, ресните могат да ни върнат и по-назад във времето, когато Скот Фицджералд се е вдъхновявал. Можете да аксесоаризирате визията си с обици и колиета с блестящи и красиви ресни.