Street style

Малка доза от Азия – кимоно за пролетта

kimono za proletta

Ако сте се разхождали по магазините през последния един месец със сигурност сте попаднали на поне на един-два варианта кимона по витрините и рафтовете на магазините. Кимоното е главен тренд на сезона и е много подходящ за хладните летни сутрини и по-топлите пролетни дни. Как и с какво да го носите можете да видите на снимките, които сме подбрали за вас. Разбира се, това също е един от многото акценти от модата на 70-те, които се прехвърлят в нашето ежедневие, за да бъдат носени по нов модерен начин. Ако ви харесва тази ретро вълна, която ще царства през лятото на 2015, то кимоното е един стилен начин да влезете в тренда. Ето и нашите предпочитания за комбиниране на кимоно за пролетта.

Кимоно за пролетта – с какво да го носим?

kimono print rozi

Има нещо много романтично в кимоното. Дали заради много широките ръкави, които разперейки можете да изглеждате като пеперуда или заради флоралните мотиви, с които най-често са обагрени те. Заложете на розовия принт, който изглежда нежно и е подходящо за пролетния сезон.

kimono zelen print

Кимоната с принт на паунови пера са запленяващи и направо хипнотизиращи. Точно тази цветова комбинация изглежда изключително царствено. Съчетайте с кимоното с черни боти и шапка с голяма периферия.

lqtno kimono resni

Кимоното с ресни е другият хитов тренд за сезона. Тук можете да се заиграете с дължините и да заложите на кроп топ и панталони с висока талия. Оставете ресните да са абсолютния акцент на тоалета и съчетайте червеното киномо с флорални елементи с неутрален цвят като черното, а за обувки едни високи боти също са добър избор.

bqlo kimono resni

Поиграйте си с цветовете. Изберете си цялостния тоалет според цвета на кимоното, което ще носите в същия ден. В случая са комбинирани три основни цвята – бели обувки, панталон в цвят пепел от рози, кроп топ и чанта клъч в изумрудено зелено. Всичките тези цветове са включени във флоралното кимоно с ресни.

Още стрийт стайл идеи как да носим кимоно за пролетта

pleteno lqtno kimono

sinio dalgo kimono

sinio kimono lqtno

sinio lqtno kimono

sivo kaso kimono

bqlo floralno kimono

bqlo kimono s cvetq

cherno bqlo kimono

cherno kimono resni

cherno proletno kimono

cherveno lqtno kimono

cvertno kimono za lqtoto

danteleno lqtno kimono

floralno kimono lqto

floralno lqtno kimono

maksi kimono za lqto

 

Inline
Inline