Street style

Малка доза от Азия – кимоно за пролетта

kimono za proletta

Ако сте се разхождали по магазините през последния един месец със сигурност сте попаднали на поне на един-два варианта кимона по витрините и рафтовете на магазините. Кимоното е главен тренд на сезона и е много подходящ за хладните летни сутрини и по-топлите пролетни дни. Как и с какво да го носите можете да видите на снимките, които сме подбрали за вас. Разбира се, това също е един от многото акценти от модата на 70-те, които се прехвърлят в нашето ежедневие, за да бъдат носени по нов модерен начин. Ако ви харесва тази ретро вълна, която ще царства през лятото на 2015, то кимоното е един стилен начин да влезете в тренда. Ето и нашите предпочитания за комбиниране на кимоно за пролетта.

Кимоно за пролетта – с какво да го носим?

kimono print rozi

Има нещо много романтично в кимоното. Дали заради много широките ръкави, които разперейки можете да изглеждате като пеперуда или заради флоралните мотиви, с които най-често са обагрени те. Заложете на розовия принт, който изглежда нежно и е подходящо за пролетния сезон.

kimono zelen print

Кимоната с принт на паунови пера са запленяващи и направо хипнотизиращи. Точно тази цветова комбинация изглежда изключително царствено. Съчетайте с кимоното с черни боти и шапка с голяма периферия.

lqtno kimono resni

Кимоното с ресни е другият хитов тренд за сезона. Тук можете да се заиграете с дължините и да заложите на кроп топ и панталони с висока талия. Оставете ресните да са абсолютния акцент на тоалета и съчетайте червеното киномо с флорални елементи с неутрален цвят като черното, а за обувки едни високи боти също са добър избор.

bqlo kimono resni

Поиграйте си с цветовете. Изберете си цялостния тоалет според цвета на кимоното, което ще носите в същия ден. В случая са комбинирани три основни цвята – бели обувки, панталон в цвят пепел от рози, кроп топ и чанта клъч в изумрудено зелено. Всичките тези цветове са включени във флоралното кимоно с ресни.

Още стрийт стайл идеи как да носим кимоно за пролетта

pleteno lqtno kimono

sinio dalgo kimono

sinio kimono lqtno

sinio lqtno kimono

sivo kaso kimono

bqlo floralno kimono

bqlo kimono s cvetq

cherno bqlo kimono

cherno kimono resni

cherno proletno kimono

cherveno lqtno kimono

cvertno kimono za lqtoto

danteleno lqtno kimono

floralno kimono lqto

floralno lqtno kimono

maksi kimono za lqto