Тенденции

Как да си завържеш парео

парео розово плаж

Как да си завържеш парео? Как и с какво да се носи роклята саронг?

Време е за летни партита, което означава, че е крайно време да изберете плаж, където можете да отидете и да се забавлявате до насита.  Ако вече имате любимо място е време да помислите и за свежите, прохладни интерпретации на облекла и техните комбинации! Най-същественото и незаменимо нещо, което бихме искали да отбележим е роклята саронг или така нареченото парео, което е в действителност едно от символите на летните радости и забавления. Носенето, комбинирането и особено връзването й, може да бъдат трудни на моменти, особено, ако не знаете най-важните и значими съвети около пареото. Така, че това, за което ще говорим този път, са основните начини за това, как да връзваме саронг.

Как да връзваме парео?

парео за плаж

Пареото като пола:

Говорейки за основните начини за връзване на парео, можем да започнем с основния и най-разпространения вариант на една страна във формата на възел, което превръща пареото в макси пола. Единственото, което трябва да направите, е да го поставите на бедрата и да свържете двата края с един възел.

Пареото като лятна рокля: 

Друг оригинален начин за използване на този айтъм е връзването като лятна рокля. За да направите това, е достатъчно да преметнете зад врата и да обвиете саронга около задната част, пускайки двата края в центъра на гръдния кош. Частта, която остава там се усуква, премята или просто плъзга на някъде. Това е едновременно удобно и красиво.

Пареото като рокля без презрамки:

Това не е нито по-лесен, нито по-труден начин да се носи парео. Ако нямате проблем да пробвате пареото като рокля, то тогава няма да имате никакъв проблем с този метод. Само е нужно да добавите някой креативен детайл към визията си. Единственото, което трябва да направите е да завържете двата края на саронга зад гърба си.

парео за море

Пареото като топ: 

Естествено, можете да носите пареото и като топ. На първо място това, което трябва да направите е да сложите част от плата през врата си и да завържете двата края в лек възел, оставяйки предната част на спокойствие и довършвате визията чрез прибиране на краищата в долната част ма гърба.

как да си завържеш парео

Пареото като шорти:

Следващо в списъка ни е пареото, което да се носи като шорти. Това е за случаите, в които искате да покажете хубавия тен на краката си. Тук, трябва да завържете и двете краища на пареото зад гърба си и да завършите, като преминете по средата между краката. В допълнение, саронгът има много повече ползи и предимства, отколкото си мислите. Едно от тях е скриването на несъвършенствата на тялото. Момичета с по-пълна фигура, например, може ефективно да скрият излишното тегло на кръста от очите на другите, а също така да скрият и корема.

С какво да ги носим?

Разнообразието, което може да бъде съчетано със саронг рокля е доста богато на избор. Главно, това са бански костюми от всякакъв вид и форма – бикини и трикини до монокини. Стилът може да клони, както към модерното, така и към ретро блясъка. Що се отнася до обувките, освен джапанките, можете също да комбинирате пареото с други плоски и удобни опции като сандали, еспадрили и т.н. Когато става въпрос за аксесоари, можете да сложите сламена шапка и плажна чанта, с които да създадете идеалната плажна визия.

Inline
Inline